www.car.cz
 

Automobilka Peugeot a zpěvačka Iva Frühlingová se dohodly na spolupráci
     29.5.2005 00:10 - tisková zpráva


Iva Frühlingová čeká na Peugeot 107

Společnost Peugeot Česká republika s.r.o. a Iva Frühlingová se domluvily na spolupráci. Česká zpěvačka s francouzskými kořeny bude jako svůj první vůz řídit Peugeot 107.

 Iva Frühlingová žila od svých čtrnácti let ve Francii. Ke všemu francouzskému má vřelý vztah. V současné době absolvuje autoškolu a těší se na svůj první vůz – Peugeot 107. „Automobilka Peugeot mě oslovila s přáním, abych se stala její tváří ve spojení s modelem 107. Nabídku jsem ráda přijala, malý Peugeot naprosto splňuje moje potřeby i představy vlastního vozu.

Ještě jsem neměla možnost ho řídit, řidičský průkaz budu mít až v červnu, ale měla jsem možnost si ho prohlédnout a svézt se v něm. Moc se na něj těším!“ říká ke spolurpáci se společností Peugeot Iva. “Když jsme přemýšleli, koho oslovit jako tvář pro nový model 107, napadla nás ihned Iva. Stejně jako model 107 má i ona své silné kořeny ve Francii, ale narodila se v Čechách, kde se také rozhodla usadit,” dodává ke spolupráci Michel Schotman, generální ředitel společnosti Peugeot Česká republika.

 Ivin dědeček z otcovy strany se narodil ve Francii a malé Ivě o této zemi často vyprávěl. Iva se do vyprávění o Edith Piaf, Jacku Brelovi a Eiffelovce přímo zamilovala a od té doby snila o tom poznat Paříž. Ve svých čtrnácti letech se díky úspěšně zvládnutému konkurzu francouzské modelingové agentury do Paříže dostala a do svých dvacetidvou let tam i žila. Nyní se opět usídlila v Čechách.

Iva Fruhlingová založila v šestnácti letech skupinu Turn Over. V devatenácti letech podepisuje smlouvu s nahrávací společností Virgin a ve dvaceti letech vydává ve Francii desku Litvínov, ze které pochází úspěšný singl s názvem Où tu veux quand tu veux, s nímž boduje v belgických hiptarádách. V témže roce zpívá duet s hvězdným Jean-Luisem Aubertem v magickém sále Olympia v Paříži.

V roce 2003 vyhrává v celoplošném francouzském rádiu France Bleu cenu Talent roku. V roce 2004 vydává desku Litvínov i v České republice a s česko-slovenskými muzikanty zde zakládá kapelu.

Za prodej alba Litvínov přebere Iva 27. června Zlatou desku.

 


Lucie Kučerová

Public Relations

PEUGEOT ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose