www.car.cz
 

Citroën na brněnském autosalonu 2005
     30.5.2005 23:31 - tisková zpráva


                                       
Jízda s „Cé jedničkou“ i představení vlajkové lodě značky - Citroënu C6 !!!


PRAHA, 12.5.2005 – Dne 4.června 2005 otevírá brněnský autosalon své brány veřejnosti. Značka Citroën nebude na přehlídce toho nejlepšího ze světa automobilů a automobilismu vůbec samozřejmě chybět. Naše expozice se představí tentokrát ve zcela novém moderním pojetí na tradičním místě v pavilonu V.
Na stánku Citroën návštěvníci uvidí kromě naší kompletní současné modelové řady osobních vozů (C2, C3, C4, C4 Coupé, C5, C5 Break, C8, Xsara Picasso, Berlingo a JUMPER) i dvě úplné novinky Citroën C1 a Citroën C6. Nejmenší a naopak největší vůz naší modelové řady.
Nejmenší Citroën C1, vůz vyráběný v českém Kolíně, bude hvězdou stánku a zákazníci si ho budou moci právě ve dnech Autosalonu konečně poprvé objednat u našich prodejců. Jedná se o malý kompaktní vůz, určený především pro městské prostředí. Pro své vlastnosti jako jsou např.: snadná manévrovatelnost, jednoduché parkování a ovládání, líbivý vzhled, vnitřní prostornost či úspornost si najde jistě na našem trhu brzy své místo.
Druhou novinkou je vlajková loď Citroën C6, impozantní limuzína s prvky coupé. Jedná se o vůz, na který naši zákazníci již netrpělivě čekali, neboť tradice značky v tomto segmentu je historicky velmi silná (vzpomeňme např. slavné modely Citroën DS, Citroën SM, a z poslední doby Citroën XM). Tento vůz je přitažlivý nejen po estetické stránce, ale je doslova nabitý novými technologiemi jako jsou průhledový displej na čelním skle, bi-xenonocé samonatáčecí světlomety, AFIL - systém varování před neúmyslným vybočením z jízdního pruhu, aktivní adaptivní podvozek s variabilním odpružením a zcela nový motor 2,7 HDi V6 o výkonu 208k. Citroën C6 by měl být na český trh uveden začátkem roku 2006.
Jako další zajímavost si návštěvníci našeho stánku budou moci vyzkoušet i simulátor technických novinek, konkrétně systému AFIL (k dispozici u C4, C5 a C6) a pevného středu volantu (k dipozici u C4).
Bude také stále přítomen pracovník z oblasti leasingu, který na místě vypočítá případným zájemcům Citroën leasing na kterýkoliv vůz modelové řady.
Zároveň vycházíme vstříc i velkoodběratelům, kdy lze na našem stánku kontaktovat i specialistu na prodej vozů firemním zákazníkům.

V neposlední řadě nabídneme zájemcům i praktickou zkoušku našich vozů v rámci testovacích jízd, které mají své místo za pavilonem Z. Zde najdou návštěvníci označený prostor Citroënu s flotilou testovacích vozů, včetně několika « Cé jedniček «   !!!

Citroën je součástí francouzské skupiny PSA Peugeot Citroën.

Pro více informací:
Ing. Martina Bedrnová
Tel. 224-835-620
Mobil 724-009-700
e-mail: bedrnova@citroen.cz


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose