www.car.cz
 

Výhled z vrtulníku na tratě Rally Lužické Hory? Proč ne!
     15.6.2005 07:16 - tisková zpráva


Už ani ne na dny či desítky hodin, ale spíš na hodiny a desítky minut se krátí čas do startu VIII. Rallye Lužické Hory. První posádka vyjede na trať druhého podniku letošního SHERON Českomoravského Poháru Rallye v sobotu 4.6. v 9 hodin z Hrádku nad Nisou a už o půl hodiny později vypukne málo vídané.

 

Ve frýdlantském  areálu společnosti TRW bude totiž od 9.30 připraven vrtulník, kterým bude moci každý fanoušek rally sledovat boje soutěžních vozů doslova s nadhledem. Pochopitelně nic není zadarmo a u létání to platí dvojnásobně, kdo tedy bude chtít vidět krásy světa a rallye ze vzduchu, bude si muset připravit tisícikorunu a k ní i DPH.

 

Létat se bude vždy se třemi pasažéry, jedinečné zážitky ze vzduchu si bude každý zájemce vychutnávat deset minut, které jsou ve vzduchu delší, než by se možná zdálo. Organizátoři věří, že adrenalinový zážitek (ideálně propojitelný například s pořizováním atraktivních foto- či video- záběrů za vzduchu) si najde dostatek zájemců z řad fanoušků či třeba  členů závodních týmů.

 

V rámci dne otevřených dveří areálu společnosti TRW bude taktéž ve Frýdlantu vystaven vítězný vůz Rallye Český Krumlov. Tímto vozem není nic pomalejšího než Peugeot 206 WRC, který vodil po jihočeských tratích Štěpán Vojtěch. Právě vedoucí závodník současného domácího šampionátu sprintrally měl mít na severočeské soutěži čest vozit na autě startovní číslo 1, jak již bylo oznámeno, bohužel se tak nestane.

 

Extrémně náročná soutěž z minulého víkendu (do cíle dojela pouhá polovina odstartovavších posádek) se totiž na technice podepsala natolik, že nebylo možné vůz připravit i pro „Lužičky“. Všechno zlé ale bývá pro něco dobré a pro fanoušky to platí dvojnásob – Štěpán Vojtěch díky své neúčasti na trati uspořádá v areálu společnosti TRW autogramiádu, kde budou všichni jeho příznivci srdečně vítáni.

 

Více informací o VIII. Rallye Lužické Hory je možné najít na internetových stránkách soutěže s adresou www.rallyluzickehory.cz , další informace o SHERON Českomoravském Poháru Rallye přinášejí stránky www.cmpr.cz

.

 

Karel Špaček

ČMPR Media

 

 

Tisková informace SHERON Českomoravského Poháru Rallye

 

 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose