www.car.cz
 

Fox přijíždí do Česka
     16.6.2005 21:32 - tisková zpráva


Praha, 16. června 2005 - Volkswagen Fox, který se před několika dny představil v předpremiéře na autosalonu v Brně, si čeští zákazníci již mohou objednat. První vozy k nim dorazí v průběhu září.

 

„Jsme přesvědčeni, že tuzemská cena Foxu 244 900 je velmi příznivá, protože je to technologicky velmi vyspělý vůz – v jeho sériové výbavě lze najít i takové prvky, jako je např. protiblokovací systém ABS nebo airbagy řidiče a spolujezdce -  ale zároveň je velmi prostorný a svoje konkurenty v tomto směru vysoce překonává,“ říká David Liška, vedoucí divize  Volkswagen – osobní vozy společnosti IVG. „Fox je zkrátka vozem Volkswagen se vším všudy, je tedy nejenom velmi dobře ovladatelný, ale také bezpečný, hospodárný a vitální.“

 

Nový Fox dostal líbivou třídveřovou karoserii, široké boční dveře zaručují pohodlný přístup ke dvojici zadních sedadel. Při skromných vnějších rozměrech (délka 3,83 m, šířka (bez zrcátek) 1,66 m a výška 1,54 m) nabízí Fox čtyři plnohodnotná pohodlná místa. Zavazadlový prostor má základní objem 260 l, v závislosti na konfiguraci zadních posuvných a sklápěcích sedadel se však může zvětšit až na 1016 l. Na český trh se bude nový Fox dodávat se zážehovým motorem 1.2/40 kW (55 k).

 

Rozhodnutím uvést Fox na tuzemský trh dává importér jasně najevo, že nehodlá přenechat pole působnosti konkurenci v žádném tržním segmentu, ani v tom nejmenším. Uvedením modelu Fox navíc pokračuje mohutný ohňostroj novinek značky Volkswagen – od začátku roku 2005 Volkswagen na tuzemský trh už uvedl modely Golf GTI a Passat šesté generace, modely Golf Plus a nové Polo.

 

 

Import Volkswagen Group

AC&C Public Relations

www.volkswagen.cz

 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose