www.car.cz
 

Michal Bursa cestuje ke třetímu závodu BMW Power Cup.
     23.6.2005 15:03 - tisková zpráva


Motocyklový závodník Michal Bursa má před sebou třetí závod letošní sezóny. V holandském Assenu se zúčastní závodu šampionátu BMW Power Cup, který bude po francouzském Le Mans a italském Mugellu další náročnou zkouškou.

 

Jak ve Francii, tak i v Itálii náš jezdec cíl závodu neviděl, ovšem především v Mugellu svým výkonem naznačil, že cesta, kterou se v letošní sezóně vydal, je cesta správným směrem. Pád v boji o osmou pozici ukazuje, že se Michal Bursa dostal do širší špičky šampionátu německého výrobce motocyklů a automobilů BMW.

 

Michal Bursa:

"V neděli 19. června jsem se v rámci fyzické přípravy zúčastnil Vltavského maratónu ve speedskatingu, tedy v závodě na kolečkových bruslích. Jel jsem v kategorii 18-45 let, kde nás bylo zhruba šedesát. Bohužel jsem musel 3,5 kilometru před cílem odstoupit pro stále sílící křeče v pravém podkolení. V tu dobu jsem jel ve dvojici s Martinem Jirsou z týmu Powerslide ČR na sedmém až osmém místě a fakt jsem si to užíval.

 

Je to škoda, chyběl již pouze kousek do cíle, nicméně tenhle sport mě, jako doplněk na fyzičku zcela dostal a už se těším na další závody. Po dnešní návštěvě Doc. Pavla Koláře a jeho úspěšném "nahození" zad, což byla příčina křečí, vyrážím do Assenu na třetí závod BMW Power Cupu. Nechci si klást žádné cíle, spíš se budu snažit důstojně bojovat o každou pozici. Dostal jsem zároveň nabídku vyzkoušet si v rámci MČR Hondu CBR, tak uvidíme co přinesou následující týdny."

 

 

 

PR Moto Road Racing Agency

 

http://racing.motorkari.cz

www.bursa-michal.cz


 
 
Fotogalerie:   Setkání mistrů v Radotíně na motokárách od Ivo Nesrovnala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose