www.car.cz
 

Problémy s vozem SALEEN předčasně ukončily Janišovo účinkování v Brně
     25.6.2005 20:40 - tisková zpráva


Jarek Janiš absolvoval jen část pátečního volného tréninku a poté musel odstoupit ze zbytku závodního víkendu kvůli problémům s převodovým ústrojím, které tým Graham Nash Motorsport nedokázal vyřešit přímo na okruhu.

Brněnský závod šampionátu FIA-GT měl být pro Janiše zpestřením v jeho letošní formulové sezoně, bohužel okolnosti se postavily proti němu. Český jezdec a jeho kolega Paolo Rubberti odjeli v prvním pátečním tréninku jen několik kol, když došlo k zásadnímu problému s převodovým ústrojím.

Tým Graham Nash Motorsport se snažil situaci vyřešit i vysláním dodávky do Německa, kde měly být potřebné díly, nakonec však došlo ke stažení vozu se startovním číslem 7 ze zbytku závodního víkendu.

 

Jarek Janiš: „Je mi líto, že nebudu moci nastoupit do nedělního závodu, hlavně kvůli českým fanouškům. Jako jezdec však nemůžu situaci nijak ovlivnit. V pátek jsem odjel jen pár kol, potom se objevil problém s převodovým ústrojím, který tým nedokázal vyřešit na místě. Saleen je silný vůz, proti vozu DTM vyžaduje klidnější jízdu v zatáčkách. Škoda, že jsem neměl možnost s ním odjet více kol.“

 

 

 

BPA


 
 
Fotogalerie:   Saleen pro Brno - pro Roberta Šenkýře

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose