www.car.cz
 

Assen: Karel Abrahám havaroval hned v úvodním kole závodu
     25.6.2005 20:54 - tisková zpráva


Ani  jedno kolo

Pro Karla Abrahama tentokráte skončil závod holandské TT hned v úvodním kole závodu stopětadvacítek, když po kontaktu se soupeřem havaroval. 

Velmi rychlý a napínavý průběh 17 kolové bitvy na rovinaté trati v katedrále motocyklového sportu v Assenu, tak byl bez účasti českého mladíčka. Mezitím co v Barceloně chybělo k dokončení závodu pouhé jedno kolo, v dnešním sobotním závodě, který byl mimořádně na pořadu až jako poslední ze všech tříd nesetrval Karel Abraham ani jedno kolo.

Karel Abraham:„Warm up jsme jeli na trati, která byla místy ještě mokrá. Někdo jel na suchých, já jsem však absolvoval 20-ti minutovou sobotní rozcvičku na mokrých gumách. Start do závodu se mi nepodařil, byl jsem v první zatáčce hodně vzadu. Během následujících dvou zatáček jsem se však dostal už těsně za Němce Corteseho.

Na protilehlé rovince jsem ho začal předjíždět. On však začal předjíždět velmi těsně dalšího soupeře. V ten okamžik bychom se do nové pasáže nevešli a tak jsem začal prudce brzdit, ale nestihl jsem to. Trefil jsem Corteseho do zadní pneumatiky a sám jsem navíc přepadl. Já skončil bez újmy na zdraví v kačírku, a on v závodě pokračoval. “

Pořadí v cíli:

1  Gabor TALMACSI           KTM                         
2  Hector FAUBEL              APRILIA
3  Mattia PASINI                 APRILIA
4  Alvaro BAUTISTA          HONDA
5  Alexis MASBOU             HONDA           
….
Karel ABRAHAM               APRILIA              závod nedokončil      


 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose