www.car.cz
 

Pavel Kundrát jede na Bohemku pro ztracené body
     29.6.2005 23:50 - tisková zpráva


 

Páteční superspeciální rychlostní zkouška na okruhu v Sosnové nedaleko České Lípy zahájí již 32. ročník legendární Rally Bohemia. Na jejím startu nebude ani tentokrát chybět českokrumlovská posádka Pavel Kundrát a František Poláček se svojí Škodou Felicií Kit Car 1600.

 

Předcházející podnik, kterým byla domácí SEAT Rallye, naše posádka po technické závadě servořízení nedokončila. Svůj neúspěch a bodovou ztrátu by si proto ráda vynahradila právě na mladoboleslavské soutěži.

 

„Chceme hlavně dojet do cíle. V Krumlově nám utekly body, které se pokusíme na Bohemce alespoň částečně získat zpět. Sjede se tu ale daleko silnější konkurence s novějšími a výkonnějšími vozy, mezi kterými bude velmi těžké se prosadit,“ odhalil své plány Pavel Kundrát. Do soutěže odstartuje šest speciálů kategorie Super 1600.

 

Se Suzuki Ignis pojedou čeští zástupci v juniorském mistrovství světa Pavel Valoušek a Martin Prokop, Renaulty Clio přivezou Josef Peták a Roman Odložilík, Fiat Punto bude pilotovat Dušan Kouřil a Peugeot 206 Jiří Vlček. Sekundovat jim bude chtít letos skvěle rozjetý Antonín Tlusťák s Citroënem Saxo Kit Car, stejný vůz představí německý host Aaron Burkart. Tvrdé bitvy se určitě odehrají mezi piloty s kitovými feliciemi – Pavlem Kundrátem, Petrem Bryndou a Milanem Kneifelem.

 

Na soutěžní posádky čeká 13 rychlostních zkoušek o celkové délce 222,42 km. Trať Rally Bohemia zavítá během soboty a neděle do okolí Liberce, Jablonce nad Nisou, Železného Brodu a Mladé Boleslavi. Centrální servisní zóna bude po oba dny umístěna na letišti v Hoškovicích.

 

Kundrátovi s Poláčkem patří před Bohemií čtvrté místo jak ve třídě A6, tak i v průběžném pořadí skupiny A. O nadcházejícím víkendu povezou na dveřích svého soutěžního speciálu startovní číslo 27.

 

Pavel Kacerovský

Kundrát Motorsport


 
 
Fotogalerie:   Kopná 2005 - foto Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose