www.car.cz
 

PÁTÝ podnik MS ENDURO hostí O VÍKENDU MOSTECKÝ HIPODROM
     30.6.2005 14:42 - tisková zpráva


PÁTÝ PODNIK MISTROVSTVÍ SVĚTA ENDURO HOSTÍ O VÍKENDU

2.-3.7.  MOSTECKÝ HIPODROM

 

 

Po pěti letech se opět představí v České republice nejlepší jezdci soutěžící o světové body v motocyklových soutěžích enduro. Kompletní letošní světová špička, včetně našich reprezentantů se představí na trati v okolí Mostu, konkrétně hipodromu, kde je centrum soutěže, depo jezdců a v nedaleké vzdálenosti i měřené testy.

 

Na jezdce čekají v sobotu i v neděli tři přibližně 70 km dlouhé okruhy, přičemž v každém budou jezdcům měřeny tři testy. Start prvních jezdců je po oba dny v 9.00 hodin a předpokládaný cíl v 16.00 hodin.

 

Kromě kompletní přihlášené jezdecké elity se na domácí trati představí i pět českých reprezentantů, kteří jsou stálými účastníky letošního seriálu. Po nucené pauze zaviněné zraněním se do seriálu ve třídě E-1 vrací Roman Michalík (TM 125) v průběžném pořadí této třídy na 21.místě, ve třídě E-3 startuje Vít Kuklík (KTM 300 2T), v průběžném pořadí na 10.místě a z týmu KBS UAMK Unhošť, který je hodnocen i v soutěži týmů letošního seriálu MS se představí tři jezdci, Michal Rudolf (KTM 525 4T), kterému ve třídě E-3 patří průběžná 13.pozice po čtyřech soutěžích, v E-3 se představí ještě sedmnáctiletý Jakub Horák (KTM 300 2T), který rovněž v předchozí soutěži ve Španělsku nestartoval kvůli zranění a prozatím figuruje na 23.místě, a po přestupu z třídy E-2 se v hodnocení třídy E-Junior představí další sedmnáctiletý mladík Lukáš Sedláček (KTM 450 4T).

 

Tuto pětici stálých reprezentantů ČR letošního seriálu doplní v Mostě dalších čtrnáct jezdců startující na divokou kartu. Mezi touto čtrnáctkou jezdců bude určitě zajímavé sledovat výkony jezdců startujících v letošním seriálu mistrovství Evropy, Radka Tomana E-2 (KTM 250 2T), Roberta Šípa E-3 (KTM 300 2T) a Tomáše Císaře E-2 (KTM 250 2T).

 

Věřme, že se všem našim jezdcům bude na domácí trati mezi světovou elitou dařit a že je fanoušci přijdou podpořit.

)

Výsledky je možno sledovat na http://www.abc-wec.org , kde je uvedeno i průběžné pořadí po čtyřech odjetých soutěžích.

 

Zdraví Ladislav Krupička

 

 


 
 
Fotogalerie:   XIV. Česká Tourist Trophy 2005 v Hořicích od K. Kupky

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose