www.car.cz
 

Mostecký okruh zdobily nejen ladné tvary závodních strojů- ale i poprsí...
     30.6.2005 14:45 - tisková zpráva


Nejen řevem motorů a vůní spáleného benzínu, či pneumatik živ je závodní okruh. Taková slova zazní vždy, když se areál mosteckého Autodromu Duhové Energie stane dějištěm čehokoli, co přímo nesouvisí s motoristickým sportem. Hezké dívky a rychlá auta se k sobě ale docela dobře hodí.


Zpravidla je zde možné obdivovat ladné křivky závodních speciálů. V pátek se k nim ovšem přidaly i modelky z NEIreportu, s nimiž zde fotograf listu Miroslav Malec připravoval novou kolekci pro jedno z příštích vydání. Popisovat pozdvižení, které vzbudila spoře oděná děvčata v boxech plných německých jezdců, by bylo možná zbytečné. Atmosféra při klubovém testování Jura Racing získala najednou zcela nové dimenze.

Snad všichni chtěli fotografii svého motocyklu ve společnosti dívek, některým se dokonce podařilo zapózovat si s nimi. Neúprosný čas ale běžel velice rychle a po necelé půlhodince musel pražský tým z erotických novin zase zamířit domů.
Po loňském fotografování při příležitosti MATADOR Czech Truck Prix vznikla tedy letos nová kolekce dívek s motocykly.

V plánu je ještě něco podobného při automobilových závodech, pravděpodobně v půlce srpna, kdy by jako estetické pozadí mohly pohledným modelkám sloužit dravé pohárové octavie, či sportovní prototypy ze série Sports Car Challenge 2005.

 

-dm-


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose