www.car.cz
 

Tomáš Enge odjel v Kansasu skvělý závod a bojoval o špici
     4.7.2005 07:32 - tisková zpráva


Enge bojoval v Kansasu s nejlepšími - (04.07.05)

Tomáš Enge odjel v Kansasu skvělý závod, v jeho průběhu sváděl těsné souboje s dalšími jezdci na čele závodu. O lepší umístění ho připravil až problém při poslední zastávce v boxech, který ho odsunul na 11. místo.

Závod v Kansasu přinesl mimořádně dramatickou podívanou, obvyklým obrázkem byl souboj několika vozů v balíku, které jely po dvou vedle sebe. Stranou nezůstal ani Enge, který se po startu z 12. místa rychle tlačil dopředu. Následně se stabilně držel v první pětici jezdců, k radosti týmu Panther Racing jeli v jednu chvíli s Tomasem Scheckterem na druhém a třetím místě.

 

V závěru závodu tým zvolil odlišné strategie, Enge měl při své poslední zastávce ve 177 kole smůlu, když se uvolnila matka pravého předního kola, což stálo cenné sekundy. Konečné 11. místo v cíli tak neodráží skutečnou kvalitu Engeho výkonu, který v Kansasu dokázal, že může závodit s nejlepšími.

 

Tomáš Enge: „Byla to velká zábava. Po celý den jsem dneska bojoval vepředu a závodil s jezdci v první pětce. Po každém restartu jsem byl trpělivý, nechtěl jsem příliš riskovat.

 

Pořád získávám zkušenosti na těchto typech tratí a dnes to kvůli větru bylo obtížné pro všechny, obzvláště pro nováčky. Po celý den jsem měl skvělý vůz. Cítím, že náš čas se blíží a slušný výsledek pro náš RockStar Chevy je za dveřmi.“

 

Kompletní výsledky najdete v přiloženém souboru.

 

BPA


 
 
Fotogalerie:   Rally Bohemia od Tondy a Pavla Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose