www.car.cz
 

Bohemia - Ludvík Otto kvůli elektronice nedokončil, Ježek čtvrtý
     5.7.2005 22:13 - tisková zpráva


Rallye Bohemia - Ludvík Otto nedokončil, host teamu Tomáš Grega na 4. místě...

 

O víkendu 1 – 3.7. přijel Rallye Sport Promotion  do Mladé Boleslavi bojovat na Rallye Bohemia se dvěma vozy. První posádkou byl zkušený Ludvík OTTO s manželkou Renátou a jejich Celicou.

 

Na pátečním více či méně upršeném sosnovském okruhu zajel Ludvík pěkný jedenáctý čas. V sobotní etapě si však posádka opět vybrala svoji míru smůly, která je v poslední době provází, když svoji Celicu museli odstavit v sedmé RZ pro poruchu elektroniky.

 

Druhou posádkou byl host teamu Tomáš Grega a Jirka Ježek se svojí Škodou Felicia. Kluci si jeli poprvé vyzkoušet „velký mistrák“ a jejich pěkné čtvrté místo ve třídě a dokončená soutěž je jistě příjemným překvapením.

 

Od začátku závodu se Tomáš s Jirkou pohybovali mezi první a čtvrtou příčkou ve své třídě, kolize a následné poškození řízení v sobotní etapě však nedovolilo jejich Felícii pokračovat intenzivně v dalších bojích se soupeři ve třídě, když se k tomu všemu přidala ještě převodovka, bylo opravdu dobojováno a čtvrté místo mělo opravdu cenu zlata.

 

 

5.7.2005
Press RSP

www.rallyesport.cz

 


 
 
Fotogalerie:   Rally Bohemia 2005 od CHoliho

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose