www.car.cz
 

Robert Pergl ve Spa dvakrát na stupních vítězů
     7.7.2005 22:55 - tisková zpráva


Robert Pergl dokázal v obou závodech Ferrari Challenge v Belgii vystoupit na stupně vítězů, v sobotu i neděli vybojoval shodně třetí místo.

Tým MenX a Robert Pergl se do evropského seriálu Ferrari Challenge vrátili po absenci v Silverstone, kdy měl jezdec od lékařů doporučený klid. Pergl se rychle dostal do závodního rytmu, v obou závodech dokázal vylepšit svou kvalifikační pozici.

 

Robert Pergl: Jsem trochu zklamaný, že jsem v obou závodech skončil na nejnižším ze stupínků. V sobotu jsme měli problémy s řazením, což mě stálo druhé místo. Z nedělního závodu mám velmi divné dojmy, těžko hledáte vysvětlení pro to, že dva soupeři v boji o vítězství stráví při povinné minutové zastávce v boxech celkem o 10 sekund méně než já.

Jestliže stojím přesně minutu a v pitlane jedu na omezovač, pak těžko zaháníte pocit, že někdo podvádí. Teď už se těším na závod LMES v Monze s Maranellem.“

 

Menx


 
 
Fotogalerie:   Tým Commerz Racing na letním Brně 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose