www.car.cz
 

Enge odstartuje v Nashville časem z volného tréninku - 11
     17.7.2005 08:32 - tisková zpráva


Enge odstartuje v Nashville 11 - (16.07.05)

Déšť zabránil odjet v Nashville obvyklou kvalifikaci a o pořadí na startu rozhodly časy z volných tréninků, podle nich se Tomáš Enge postaví na 11. místo.

Ovál v Nashville je pro Engeho další novou tratí a oba úvodní tréninky byly proto věnovány poznávání oválu a ladění vozu pro kvalifikaci i závod. Samotná kvalifikace však musela být kvůli dešti zrušena a totéž potkalo i následný zahřívací trénink. Organizátoři se rozhodli, že místo kvalifikace rozhodnou o postavení na startu časy z volných tréninků, zahřívací trénink byl přeložen na sobotu.

 

Tomáš Enge: Dnes to byl pro mě vcelku těžký den, jsem tady nováček a v prvním tréninku jsme měli trochu problémy s chováním vozu. Neměli jsme dnes tolik prostoru na trati, kolik bychom chtěli, ale i přesto jsem se těšil na kvalifikaci. Pořád nás ještě čeká závěrečný trénink a vím, že vůz RockStar Chevy bude silný.

A jsem si jistý, stejně jako na jiných tratích, že i na této unikátní trati se bude zvyšovat má jistota. Na některých jiných tratích jsem právě v posledním tréninku přišel na to, jak závodit s ostatními vozy na limitu a tady to nebude jiné. Pro zítřejší závod to vypadá lépe než dnes v tréninku.“

 

BPA


 
 
Fotogalerie:   Jarní Most 2005 - stříbrné porsche Renauer, foto P.Frýba

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose