www.car.cz
 

Ludovic Faure mezi stovkami hostů na Nurburgringu
     21.7.2005 18:18 - tisková zpráva


Mezi takřka patnácti stovkami hostů, kteří se objevili v průběhu závodního víkendu na Nurburgringu v týmovém VIP stanu se samozřejmě neztratil ani mistr Evropy z roku 1998 Ludovic Faure, který v loňském roce získal za volantem Buggyry titul vicešampióna starého kontinentu.
 
 „Návštěva Nogara mi vzhledem k mému pracovnímu zaneprázdnění nevyšla, Nurburgring jsem si už ale nemohl nechat ujít. Udělal jsem dobře, fantastické závody,“ řekl Ludovic, podle kterého byl jeho odchod z týmu vyřešen velmi gentlemanským způsobem.
 
„Už před začátkem loňské sezóny jsme se dohodli s Martinem Kolocem na roční smlouvě. Pokud mohu hovořit za sebe, byl jsem s jejím plněním ze strany týmového vedení zcela spokojen. Doufám jen, že stejný názor zastávají i v Buggyře, přece jen jsem udělal pár dobrých výsledků, celkové druhé místo není k zahození. Zvláště pak, když Markus Oestreich jezdil skvěle.
 
V průběhu sezóny bylo více a více jasné, že se tým bude orientovat do budoucna na třídu Race Truck, Gerd Koerber v závodech testoval nové auto, bylo tudíž zřejmé, že na konci roku skončím. Abych pravdu řekl, nevím, jak bych si zvykal na přece jen odlišný způsob jízdy, vždyť jsem celý život jezdil “supry„.
 
O to příjemněji Ludovica překvapila aktuální forma bývalých jezdců třídy Super Race Truck. “Gerd je schopen zajet snad úplně se vším, hodně mě ale překvapil Antonio Albacete. Co se Davida týče, zdá se mi, že jede rok od roku lépe. Tak trochu mě zklamal Markus Bosiger, od kterého jsem čekal přece jen lepší výkony."
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Blovice 2005 od sportfoto.cz

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose