www.car.cz
 

I. Rallye Ecce Homo. Tlusťák vymění saxo za WRC !!
     28.7.2005 09:42 - tisková zpráva


Zprávy z příprav I. Rallye Ecce Homo

 

Tak, jak jsme slíbili, spěcháme na tomto místě s novými střípky ze zákulisí příprav I.Rallye ECCE HOMO, která už snad není ani za dveřmi, ale už do nich přímo vstupuje.

 

I přes to, že papírové přihlášky se zrovna nehrnou tak, jak bychom si přáli, už teď jsou mezi přihlášenými posádkami jména, která jistě budí respekt soutěžáckých fandů. Roman Odložilík, Petr Říhák, „Tony“ Tlusťák a mnoho dalších zajímavých jmen, která si však zatím necháme pro sebe, protože Vám prostě nemůžeme prozradit všechno, ať je taky nějaké překvapení.

 

Premiérou Sheron ČMPR a příjemným zpestřením tohoto podniku je bezesporu start Tonyho s WRCovou Oktávkou. Víme, že si tak Tony plní velký sen, sen který se zdá snad každému soutěžákovi, usednout jako pilot ve vrcholné technice tohoto sportu, ve voze WRC. Jako pořadatel jsme Tonyho požádali, zda přijme pro tento závod hostování v našem týmu a sympatický pilot, který běžně startuje v rallyesprintech se svým stříbrným Citroenem, k naší radosti neodmítnul.

 

Stejně tak je našim velkým potěšením zahrnout zelenočervenými barvami Hondu Type R půvabné a velmi rychlé Katky Trojanové a její spolujezdkyně Jany Pluhařové, které taktéž hostování v RSP přijaly.

 

Pokud jde o tratě, věříme, že si na své přijdou především milovníci technických RZ, které jsou svojí charakteristikou tou správnou zkouškou pro celou posádku i pro techniku. Můžeme prozradit, že v rámci celé soutěže Vás nebudeme „otravovat“ ani jedním umělým retardérem a i s jedním přírodním průměrná rychlost stejně nepřekročí 100 km/hod ani u těch nejrychlejších vozů..!!

 

Všechny rychlostní zkoušky vedou překrásnou přírodou v okolí Šternberka, přes hory a lesy, z kopce do kopce, ze zatáčky do zatáčky...

 

Pokud jde o zábavu, protože přece nemůžeme pořád jen závodit, připravili jsme pro Vás v pátek večer, po slavnostním představením posádek, pěkný ohňostroj, který se tak stává pravidelnou součástí závodů pořádaných RSP.

 

Samozřejmostí je bohaté občerstvení, reprodukovaná hudba a pro Ty nejrychlejší v cíli pěkné ceny...

 

Na příště pro Vás na tomto místě přineseme hodnocení tratí od známých jezdců, kteří se po vložkách I. Rallye ECCE HOMO proháněli v roce 2003 v rámci „Valašky“. A bude to brzo.... :)

 

 

Press RSP

www.rallyesport.cz

 


 
 
Fotogalerie:   Rallye Prachatice 2005 od Jirky Rohleny

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose