www.car.cz
 

Lacko před týdnem dvakrát první na Oscherslebenu
     1.8.2005 10:24 - tisková zpráva


 24. 7. 2005, Oschersleben, Německo -

Dvě první místa vybojoval v šestém dílu seriálu Divinol Tourenwagen Cupu, který se uskutečnil na německém okruhu v Oscherslebenu, jezdec Internet Expres Prima Teamu Adam Lacko. Dvacetiletý pilot si s vozem Alfa Romeo 156 Super 2000 počínal v konkurenci závodníků ze sedmi zemí zcela suverénně a vystoupil dvakrát na nejvyšší stupeň.

Úspěch žlutomodrých týmových barev podtrhl čtvrtým místem Michal Matějovský, který startoval s vozem Alfa Romeo 147. "Závody v Oscherslebenu pro nás byly důležité z několika důvodů. Adam měl při Divinol Cupu možnost dokonale poznat trať, na které pojede v závěru srpna další díl seriálu mistrovství světa cestovních vozů na okruzích. Druhým cílem pak bylo testování pneumatik Matador. Oba úkoly jsme zvládli na jedničku," řekl po závodech generální manažer týmu Stanislav Matějovský.

Již ve čtvrtek Lacko odjíždí do belgického Spa, kde se uskuteční šestý závod světového šampionátu cestovních vozů. Talentovaný jezdec se do seriálu vrací po krátké odmlce, vynechal totiž tři závody (Silverstone, Imola, Mexiko). Na překrásném, ale velmi náročném okruhu se představí opět s vozem BMW 320i švédské stáje Crawford Racing.

"Cílem je umístění do třetího místa mezi netovárními jezdci," plánuje Stanislav Matějovský a dodává: "V příštích týdnech čeká náš tým náročný program. Adam se zúčastní závodů mistrovství světa cestovních vozů ve Spa a Oscherslebenu, Michal pak pojede Divinol Cup na Hockenheimringu a Česká pojišťovna Škoda Octavia Cup v Mostě, kde je naším cílem třetí místo v celkovém hodnocení."

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Rally Agropa Pačejov 2005, foto Jiří Dokulil

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose