www.car.cz
 

TN Trade Rallye Party Team v Pačejově stříbrný.
     2.8.2005 14:23 - tisková zpráva


Po třetím místě v Blovicích, je druhé místo posádky Jiří Hladík – Martin Vejr ve třídě N1 dalším úspěchem našeho týmu.

 

             Před šestým podnikem rallysprintového mistrovství republiky jsme se soustředili na přípravu obou našich vozů Suzuki.Auta fungovala výborně a kromě výměny brzdových destiček na závodním voze v prvním servisu jsme absolvovali celou soutěž bez větších problémů.

 

            Po třetí RZ jsme figurovali na prvním místě, ale bylo nám jasné že na Volkswagen Polo Martina Pinkase naše šestnáctiletá Suzuki prostě stačit nemůže a tak jsme se soustředili na boj o druhé místo s Karlem Pohnerem. V prvním kole díky přebržděné zadní nápravě auto vylétlo za retardérem na louku a my nabrali poměrně značnou časovou ztrátu.

 

Ve druhé rundě jsme bezpečně kontrolovali třetí příčku, ale v předposlední RZ udělal chybu i Karel Pohner a tím pádem jsme se posunuli na konečné druhé místo. Závěrečná RZ byla již částečně jízdou pro diváky a po celkovém shrnutí hodnotíme soutěž jako velice povedenou.

 

            Náš velký dík si za přípravu vozů a cenné rady zaslouží Luděk Hartman.

 

 

 

 

Rallye Party Media

 

 

 

 


 
 
Fotogalerie:   Rally Agropa 2005 od Pavla Kacerovského

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose