www.car.cz
 

Kusově omezená série vozů Ford Focus Sport – “Roman Kresta Limited Edition“
     4.8.2005 19:48 - tisková zpráva


FORD FOCUS ROMAN KRESTA LIMITED EDITION  

Speciální série pro milovníky automobilového sportu

Společnost FORD MOTOR COMPANY, s.r.o., přichází se speciálním modelem určeným zejména pro všechny milovníky motoristického sportu a automobilových soutěží zvláště. Na počest historicky prvního angažmá českého jezdce v továrním týmu Ford ve světovém soutěžním šampionátu tak vznikla kusově omezená série vozů Ford Focus Sport – “Roman Kresta Limited Edition“.

Za základ limitované série posloužil sportovně laděný Ford Focus Sport s karoserií 3d, 5d nebo kombi a motory buď 2.0 Duratec / 145 k nebo 2.0 TDCi / 136 k. Všechny vozy série dostanou shodně výraznou červenou barvu Colorado.

K bohaté základní výbavě Focusu Sport přibude přední a zadní spoiler, stejně jako prahové spoilery a střešní "křídlo" i dvojitá koncovka výfuku, to všechno od uznávané firmy MS Design. Příslušnost k výběrové edici potom potvrdí podpis Romana Kresty umístěný na karoserii.

Vůz ale dostane i další prvky mimořádné výbavy, jako například kvalitní rádio Sony s přehrávačem CD, sedmnáctipalcová pětipaprsková kola z lehkých slitin s frézovaným povrchem, nerezové prahy dveří, hliníkovou sportovní rukojeť řadicí páky a ruční brzdy, atd.

Celá série "Roman Kresta Limited Edition" je výrazně dotována, a tak zákazník dostává celou zmíněnou výbavu zadarmo – a k tomu ještě zajímavé zvýhodnění základní ceny. Takto upravený Ford Focus se třídveřovou karoserií by například měl v součtu základní ceny a dodatečné výbavy stát 669 056,- Kč, přitom ale jeho skutečná cena činí jen 549 990,- Kč. Celkové zvýhodnění dosahuje tedy částky až 135 911,- Kč.

"Speciální sérii Fordu Focus s podpisem Romana Kresty jsme připravili jako připomínku nebo oslavu skutečnosti, že se Roman jako první český jezdec dostal až do našeho továrního týmu," řekl generální ředitel českého Fordu Vladimír Vošický. "Proto také počítáme jen s 25 vozy, o které, jak předpokládáme, bude mezi motoristickou veřejností velký zájem".
 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Rally Agropa Pačejov 2005, foto Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose