www.car.cz
 

Televizní MotorTip 32 – Blovice, Barumka, Pačejov, soutěž….
     5.8.2005 10:34 - tisková zpráva


Televizní MotorTip 32 – Blovice, Barumka, Pačejov, soutěž….

 

Televizní magazín MotorTip je jeden z mála motoristických magazínů na českých televizích, zabývajících se především tuzemským motoristickým sportem. Celostátní premiéra bude  ve čtvrtek 11. srpna 2005, diváci na Brněnsku a jihu Moravy v síti SELF a Karneval mohou pořad vidět  o týden  dříve.  Tentokrát bude věnován hlavně  automobilovým  soutěžím.

 

V letním MotorTipu 32 se podíváme na červencovou Rallye Úslava Blovice a krátce i po ní následující Rallye Agropa Pačejov. Zmíníme také  další novinky o přípravách  nejvýznamnější tuzemské soutěže  Barum rallye, která je letos   kandidátským podnikem MS A ani zde  nelze podcenit bezpečnost, aby nedošlo k podobným problémům, jako na nedávné  Bohemii. Právě proto  bude tento příspěvek zaměřen na bezpečnost a  připomene i některé karamboly. Fandy značky Porsche pozveme na připravované setkání těchto krasavců u Liberce.

Připravena je také soutěž o volné vstupenky na Barum rallye Zlín 2005.

 

 

MotorTiP je zaměřený na novinky a aktuality v automobilové branži, informace z vybraných světových autosalonů i na občasné testy nových vozů, různé zajímavosti a pravidelně se věnuje především různým disciplínám motoristického sportu. Zejména MČR v rallye a sprintrallye, závodům automobilů i motocyklů na okruzích, do vrchu, trucktrialu, off road, motokrosu, superkrosu, autokrosu, supermotu , čtyřkolek , minibiků a podobně.

 

 

Novinkou je možnost  stažení pořadu na internetové stránce www.tvb1.cz.

 

 

Podrobnosti o vysílacích časech a místech (lokalitách) též na:

www.forcable.cz,

www.satplus.cz ,

www.motortip.cz

www.selfnet.cz,

www.selfservis.cz,

www.tvlyra.cz,

www.TVB1.cz

 

Pavel Jelínek

Tisková informace

V Brně 4.srpna 2005

p.jelinek@chello.cz

732 223456


 
 
Fotogalerie:   Rally Agropa Pačejov 2005, foto Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose