www.car.cz
 

Finsko: RZ 12 - Roman Kresta skončil mimo trať
     6.8.2005 10:05 - tisková zpráva


Je vidět, že Grönholm to na domácí půdě velmi dobře zná a také druhou polovinu testu Ouninpohja vyhrál. Druhý skončil Petter Solberg a třetí Markko Märtin. Sébastien Loeb si zřejmě tolik nevěří, nebo takticky vzdal boj o první pozici a bude si hlídat důležitých osm bodů.

Velkou snahu propracovat se na třetí příčku prokazuje Toni Gardemeister, nicméně stále mu několik vteřin na Estonce chybí. Janne Tuohino se drží na deváté pozici a Armin Schwarz je jen těsně za první desítkou, tedy jedenáctý.

Roman Kresta zřejmě přehnal rychlost v některé z dlouhých zatáček a skončil mimo trať. Výletem do polí ztratil přes devět minut. Český pilot se tak znovu propadne do hlouby výsledkové listiny.

Také Galli znovu skončil mimo trať a své účinkování také ve druhé etapě tak neslavně uzavřel. Ve druhé polovině roku se tak Gallimu příliš nedaří a bude si muset u svých šéfů vylepšit pověst, pokud chce mít šanci na angažmá i v roce 2006.

Zpracoval: RV FFK

Více na : http://www.fansforkresta.cz


 
 
Fotogalerie:   Za zákulisí 24 hodin Spa 2005 od Josefa Vrátila

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose