www.car.cz
 

Robert Šenkýř pojede v Mostě opět s Michalem Dolákem
     12.8.2005 21:35 - tisková zpráva


Mistrovství ČR v Mostě s oběma vozy BMW M3 Matador Pneusport Teamu a jezdci Robertem Šenkýřem a Michalem Dolákem

 

Mezinárodní Mistrovství ČR v závodech automobilů na okruzích vstupuje o nadcházejícím víkendu v Mostě do své druhé poloviny. Do Mostu se chystá i Matador Pneusport Team úspěšného vrchaře Roberta Šenkýře, který pro mostecké závody připravil oba okruhové vozy BMW M3 GTR i BMW M3 E36 3,2l.

 

Novým členem našeho týmu se pro nadcházející víkend stává mostecký talent Michal Dolák, kterého známe především ze závodů seriálu Sports Car Chalenge, ve kterém startuje s vozem PRC. Michal se stane partnerem Roberta Šenkýře v sobotním vytrvalostním tříhodinovém závodě, ve kterém se oba jezdci budou střídat na kevlarovém speciálu BMW M3 GTR.

 

V nedělní sprintu na 13 kol bude s vozem BMW M3 GTR startovat Robert Šenkýř, Michal Dolák v tomto závodě otestuje druhý týmový vůz BMW M3 E36 3,2.

 

Robert Šenkýř k závodu dodává: “Bude to první letošní vytrvalostní závod pro naše BMW M3 GTR, doufám, že společně s Michalem závod zvládneme také takticky a dokončíme jej na předních příčkách. Michal Dolák je jedním z mála českých jezdců, který má zkušenosti s rychlými auty a pohonem zadních kol, myslím, že mu naše GTR bude sedět. 

 

 V nedělním sprintu pojede s druhým týmovým vozem BMW M3, Michalovým cílem zde bude otestovat nové nastavení podvozku. Já sám jsem díky své vrchařské kariéře na okruhu v Mostě už sedm let nezávodil, doufám, že si ho ještě budu pamatovat a rychle si na něj znovu zvyknu“.

 

 

Tisková zpráva Matador Pneusport Team


 
 
Fotogalerie:   Za zákulisí 24 hodin Spa 2005 od Josefa Vrátila

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose