www.car.cz
 

České dráhy vypraví v průběhu barumky zvláštní vlak do Otrokovic
     15.8.2005 08:53 - tisková zpráva


Milé dámy, vážení pánové, 

v pátek 19. srpna 2005 bude ve Zlíně zahájen slavný automobilový závod Barum rally Zlín. Jeho součástí je i městská rychlostní zkouška v prostoru autobusového nádraží, Baťova areálu a okolí. Tato zkouška je plánována mezi 20. a 22. hodinou s možným prodloužením díky technickým a organizačním vlivům. 

Trasa zkoušky bude vedena rovněž v těsném okolí železniční stanice Zlín střed, kde bude tou dobou omezován běžný provoz před nádražím. Dovolujeme si požádat cestující, kteří ve večerních hodinách mohou využít zastávky Prštné či Dlouhá, aby tak ve vlastním zájmu učinili. Za případné komplikace se České dráhy omlouvají. 

Po ukončení městské rychlostní zkoušky bude vypravem mimořádný osobní vlak v trase Zlín střed - Otrokovice, který mohou využít zvláště návštěvníci rychlostní zkoušky, ale i další cestující. Tarif a přepravní podmínky budou platit jako v pravidelném vlaku. Příjezd do Otrokovic bude ve 22.59 hodin, kde bude čekat přípojný vlak do Starého Města u UH. Ve směru do Vizovic odjíždí ze stanice Zlín střed pravidelný osobní vlak ve 22.34 hodin. 

České dráhy přejí všem návštěvníkům příjemný zážitek a klidnou cestu domů.  

Ve Zlíně 12. srpna 2005
Martin Šůstal, v. r.
Krajské centrum osobní dopravy a přepravy Zlín


 
 
Fotogalerie:   Oceněné foto - Barumka 2004

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose