www.car.cz
 

Barumka: Servisní zóna a tiskové středisko budou pokryty signálem WiFi
     15.8.2005 08:55 - tisková zpráva


Při letošním ročníku Barum rally Zlín 2005 bude pokryta celá servisní zóna v Otrokovicích signálem WiFi pro bezdrátové vysokorychlostní připojení k internetu. Tato služba může být uskutečněna zásluhou velmi dobré spolupráce pořadatele rally s dodavatelem mobilní komunikace společností Eurotel Praha.

Jedná se o zcela bezplatnou službu a připojit se mohou všichni, kdo budou mít  příslušné WiFI  zařízení u svého notebooku nebo počítače a budou se pohybovat po servisní zóně v Otrokovicích umístěné v areálu Barum Continental, spol. s r.o. Manažeři týmů, mechanici, novináři a diváci mohou sledovat on-line výsledky a veškeré informace o letošním ročníku Barum rally Zlín.

V servisní zóně  bude rovněž zřízeno informační středisko, které dodá výsledky posádkám a týmům, dále poskytne služby pro novináře a diváky. Zde budou k dispozici on-line výsledky rally v tištěné formě, přetáčení výsledků na monitorech, výsledková tabule a je zde možnost použít počítač připojený k internetu. 

V hlavním tiskovém středisku na Krajském úřadě Zlínského kraje bude mimo standardních služeb rovněž možnost bezdrátového WiFi připojení pro všechny akreditované pracovníky sdělovacích prostředků.


 

Ve Zlíně 10. srpna 2005                                                                                           Roman ORDELT
                                                                                                                                     tiskový mluvčí
                                                                                                                                    Barum rally Zlín

 


 


 
 
Fotogalerie:   Další vzpomínka na DTM v Brně od Petra Luska

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose