www.car.cz
 

Na dveře klepe další soutěž Sheron ČMPR - Brněnská u Rosic
     15.8.2005 09:29 - tisková zpráva


Po vydařené rallye v Prachaticích a velmi dobře připravené I. rallye Ecce Homo ve Šternberku bude následovat 9.-10.9.2005 další podnik pod pořadatelskou taktovkou Rallye Sport Promotion I. Rallye New Balance Rosice. Podnik je postaven na klasickém modelu sprint rallye 3×3 rychlostní zkoušky o délce 8.5, 12.5 a 3.8 km, celkem tedy téměř 75 ostrých kilometrů.  Včetně spojovacích úseků má celá soutěž délku 191 km. Jak je patrné z názvu, podnik je posazen do okolí města Rosic nedaleko Brna.    

 

Pořadatelé po posledních dvou velmi náročných a technických soutěžích zvolili trať, která se svým charakterem bude řadit spíše k rychlejším. Nicméně toto bylo záměrem a věříme, že rychlá trať v okolí Rosic bude přínosem a plně zapadne do široké škály profilů tratí letošního Sheron Českomoravského poháru.

 

I. Rallye New Balance Rosice bude převážně na kvalitních asfaltech, budou zde však i místa, jejichž povrch je hodně rozbitý v zásadě se ale dá říci, že soutěž je 100% asfaltová.

 

Seznamovací jízdy s tratí budou probíhat od pátečního rána, následovat bude odpolední formální a technická přejímka. Soutěž vypukne v sobotu v osm hodin ráno přejetím prvního soutěžního vozu přes rampu umístěnou před zámkem v Rosicích. Sem se také všechny vozy dokončivší první ročník Rosické soutěže okolo patnácté hodiny vrátí, aby projely cílovou rampou. Z novu se s těmi nejúspěšnějšími ve všech vypsaných třídách uvidíme u rampy v 19 hodin při slavnostním předání cen. Celá soutěž bude po té ukončena slavnostním ohňostrojem na počest vítězů.

 

Jak je v posledních podnicích poháru zvykem účastnit se budou, kromě stálých účastníků Sheron ČMPR, i jezdci z naší soutěžácké špičky.

 

Pořadatel Rallye Sport Promotion přeje všem, kteří se rozhodnou účastnit se I. Rallye New Balance Rosice, ať už jako soutěžící či jako diváci, příjemný sportovní zážitek.

 

 

 

Press RSP

14.8.2005

www.rallyesport.cz

 

 


 
 
Fotogalerie:   Exkluzivní fotoseriál M. Spurného: kotrmelec Kašpárka na Babě

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose