www.car.cz
 

Barumka 2005: jezdci již přijíždějí a začínají trénovat
     17.8.2005 09:42 - Pavel Jelínek


Italský pilot Giandomenico Basso byl zřejmě  zcela první, kdo včera dorazil do  dějiště Barum rallye Zlín 2005, podniku  ME, ale  také kandidátského podniku MS.

Trénovat se začíná ve středu, tedy dnes. Za zmínku jistě stojí, že pořadatelé hlásí, že zatím neregistrují žádnou  posádku, která nepřijede. Dokonce i třeba Martin Rada, kterému   před pár  dny po   havárii v Pačejově  totálně shořel  vůz, by měl jet se svým náhradním bravem, loňským vozem.

Od 16 hodiny v  úterý se začaly vydávat itineráře a registrace na seznamovací jízdy. Vše už prostě začalo.

Trénink je rozložen do dvou dnů. Ve středu si posádky projedou sobotní úseky, tedy RZ  Pindula, Slušovice a Troják. Na čtvrtek tak zbývají RZ  Halenkovice, Kudlovice a Komárov. Ve čtvrtek odpoledne  pak již budou k vidění  i  vozy  v plné rychlosti -  na programu je  tradiční shakedown, čili testovací rychlostní zkouška, která se mimochodem letos  jede na jiném  úseku, než  v minulosti.

Ve čtvrtek večer si pak jezdci již na uzavřené trati projedou také městskou superspeciálku, naprostou novinku letošní barumky.


 
 
Fotogalerie:   Oceněné foto - Barumka 2004

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose