www.car.cz
 

Na blížící se Truckfest se hlásí již první stovka aut
     23.8.2005 21:52 - tisková zpráva


 

HRADEC KRÁLOVÉ – První stovku přihlášek už obdrželi organizátoři letošního Truckfestu. Setkání řidičů, majitelů a provozovatelů nákladních automobilů se přitom na královéhradeckém letišti uskuteční až v termínu od 9. do 11. září. Podle jednoho z organizátorů Vladimíra Pohla takhle vysoký počet přihlášených vozů brzy před Truckfestem dává tušit, že by se letos mohla překonat magická pětistovková hranice zúčastněných. „Samozřejmě mohou přijet přímo na akci i vozy předem nepřihlášené, chápeme, že se někdo rozhodne až na poslední chvíli. Kapacita letiště je na tuto variantu připravena,“ dodal Pohl.

 

Pro fanoušky nákladních automobilů letos připravili organizátoři také soutěž o volné vstupenky. Během měsíce srpna byly po celé ČR umístěny billboardy na Truckfest. Pokud všechny najdete nebo si správně tipnete, který je ten nejvzdálenější od Hradce, máte od nás volné vstupenky,“ dále uvedl Pohl. Soutěž končí 30. srpna 2005 a prvních pět přesných odpovědí dostane po dvou vstupenkách.

 

 „Napište město, nebo nejbližší obec, kde jste ho našli a připište číslo, kolik jich je celkem po ČR, jako pomocné kritérium pro vyhodnocení a  odešlete na billboard@truckfest.cz,“ láká Pohl.

 

Loni se královéhradeckého Truckfestu zúčastnilo přes 400 nákladních vozů evropské i americké provenience, letos organizátoři hodlají překonat magickou pětistovkovou hranici. Zvýšit hodlají i počet příchozích návštěvníků, kterých loni na královéhradecké letiště přišlo kolem 14 tisíc. Součástí akce bude tradičně řada soutěží pro diváky i řidiče, vystoupení hudebních kapel nebo kaskadérských skupin.

 

 

Kontakty na organizátory: www.truckfest.cz

 

Josef Štefka – tel. 777 807806

Vladimír Pohl – tel. 777 200 657

 

PR


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose