www.car.cz
 

Buggyry připraveny na domácí závod v MOSTĚ. Za týden
     25.8.2005 21:12 - tisková zpráva


Přestože do závodu v Mostě zbývá ještě deset dní, podle inženýra Robina Dolejše z roudnického Buggyra Technology Centra jsou závodní speciály Gerda Körbera, Adama Lacka a Davida Vršeckého plně připraveny na Velkou cenu České republiky. „Pracujeme jenom na některých vychytávkách, které si v praxi ověříme v rámci krátkého testování na letišti v Panenském Týnci,“ potvrdil Robin Dolejš, který vzápětí dodal, že i když nově vybudovaná šikana poněkud změní charakter okruhu, na celkovém nastavení vozu se to příliš neprojeví.
 
„Snad jen to, že se celý okruh nepojede na hraně speedlimiteru, takže jeho nastavení nebude natolik důležité, jako tomu bylo v minulých letech. Celkem nás to potěšilo, David totiž minulý rok kvůli spedlimiteru hodně ztrácel.“ Podle slov Robina Dolejše se již prakticky od příštího týdne začne na základě telemetrií z minulých let pracovat na tom, aby v dalších závodech na okruzích v Zolderu (17. –18. 9.) a Jaramě (1. – 2. 10.) byly speciály Körbera a Vršeckého v nejlepší kondici.

Návštěvníci závodu v Mostě pak budou moci spatřit na vlastní oči i super Buggyru, se kterou překonal David Vršecký v únoru loňského roku v Dubaji světový rychlostní rekord. Tato skutečnost opět oživila spekulace ohledně jeho možného překonání. Zvláště pak, když se v této souvislosti hovoří stále častěji o Německu. Vedení týmu se však zatím odmítá k tomuto tématu vyjádřit.
 
Trucky na ČT 2
Pokud se Vám zdají být truckové prázdniny neúnosně dlouhé a doba do závodu v Mostě se doslova vleče, nezoufejte. Prostřednictvím patnáctiminutového pořadu na televizním programu ČT 2 si totiž můžete již tuto sobotu připomenout atmosféru ze závodů v Albacete, Nogaru a na Nurburgringu.
 
Tedy z truckových klání, ze kterých si piloti týmu Buggyra International Racing Systém odvezli hned tři pohárová vítězství a s razancí sobě vlastní tak dali najevo, že se letos míří hodně vysoko! Premiéru pořadu můžete sledovat 27.8.2005 od 14.25 hod, reprízu poté o dva dny později od 6.30 hod.
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   DTM , Brno 2005 od Libora Zhoře

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose