www.car.cz
 

Miroslavu Caisovi domácí barumka letos vyšla
     1.9.2005 08:24 - tisková zpráva


Na domácí Barum rally se celý tým velmi těšil. Povzbuzením pro posádku byly dobré časy, kterých dosahovala na rychlostních zkouškách Rallysprintu Kopná.
 
 "Chceme bojovat o přední umístění v produkčních vozech," prozradil před startem na zlínském náměstí Miroslav Cais. Páteční noční superspeciálka v centru města byla fantastickým tahem pořadatelů a opravdovou show pro diváky. "Jízdu jsme si moc užili, bylo to parádní," řekl v cíli první rychlostní zkoušky Pavel Ondrejčík. Všem však bylo jasné, že skutečně se začne závodit až v sobotu.
 
 Úvod sobotní etapy obstaral průjezd rychlostní zkouškou Pindula. Ta vyšla posádce perfektně. Výsledkem byl první čas v PV a druhý absolutně! "Vůbec jsme tomu v cíli nemohli uvěřit," usmíval se v prvním servisu fryštácký pilot. Po vyrovnaných časech ze začátku soutěže přišly při druhém průjezdu Pinduly a Trojáku krizové chvíle. "Podcenil jsem pitný režimu během dne. Na konci náročné Pinduly a především Trojáku jsem dostával křeče do rukou. Přispěly k tomu hlavně mé zdravotní problémy s ledvinami, které mám už od dětství. Do hry mne vrátily až magnéziové kapsle," popsal problémy ve večerním servise druhé etapy Miroslav Cais.

Do závěrečné nedělní etapy bylo cílem udržet za zády Mirka Jandíka. Jelo se opravdu velice rychle a časy v "pévéčkách" byly nesmírně vyrovnané. V cíli soutěže měla posádka Jandíkem náskok 9 sekund. To ji vyneslo na 6. místo v absolutní klasifikaci a 4. místo v produkčních vozech. "Před námi dojeli jen Kopecký, Pech a Arazim. V takové konkurenci považuji tento výsledek za nejlepší v naší dosavadní kariéře," zhodnotil v cíli vystoupení na letošní barumce spokojený pilot.
 
 Cais Motorsport


 
 
Fotogalerie:   Barumka 2005 od sportfoto.cz

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose