www.car.cz
 

Pech po extempore s lancerem startuje ve Vyškově opět s WRCčkem
     1.9.2005 18:54 - tisková zpráva


Po úspěšném vystoupení Václava Pecha jun. na zlínské soutěži, kdy při své premiéře za volantem produkčního vozu mitsubishi dokázal plzeňský jezdec vybojovat v evropské konkurenci čtvrté místo absolutně, čeká na Václava start ve Vyškově.

Vyškovská soutěž v tradičním termínu na přelomu srpna a září je započítávána do domácího seriálu podniků jednodenních soutěží. Václav Pech jun. odjíždí na Moravu s myšlenkami na co nejlepší umístění v konkurenci 110 přihlášených posádek, které by mu zajistilo další potřebné body do tabulky MČR ve sprintrallye. Jezdec EuroOil teamu je momentálně v čele obou dvou domácích šampionátů a dobrý výsledek ve Vyškově by mohl pomoci upevnit tuto vedoucí pozici.

Odjíždíme do Vyškova opravdu natěšeni na svezení po kvalitních rallye tratích a já se už velmi těším na závodění ve WRCčku. Absolvovali jsme ze známých důvodů těžkou a pro nás tak úspěšnou barumku v produkčním voze, ale nyní již vyrazíme na tratě RZ v plné zbroji našeho soutěžního focusu.

Uplynulý víkend jsem strávil na Německé rallye, podniku mistrovství světa. Ne jako jezdec, tenhle sen na mě ještě čeká, ale jako špion (předjezdec) Štěpána Vojtěcha při kontrole a prověřování trati. Potvrdil jsem si opět, že nejen pro jezdce, ale i pro oko diváka je sledování vozů kategorie WRC úplně jiné kafe,“ říká Václav Pech jun. a pokračuje: „Vím, že pořadatelé ve Vyškově dovedou připravit kvalitní soutěž s dobrými rychlostními zkouškami a proto jezdím na toto rallye rád.

Těšíme se nejen na náš další souboj s naším největším soupeřem Štěpánem Vojtěchem, ale také na naše fanoušky, kteří, jak věřím, nás opět přijdou podpořit v hojném počtu. Auto je připraveno a věřím, že bez potíží absolvuje nejen tento sprint, který nás v sobotu čeká, ale také zbytek letošní sezóny.“

Rallye Vyškov odstartuje v sobotu 3.9.2005 v 8:30 z vyškovského náměstí a více než 110 posádek bude čekat celkem 209 kilometrů trati, která je proložena 8 měřenými rychlostními testy o celkové délce 79 kilometrů. Nejrychlejší posádka projede cílovou rampou přesně v 15:00.

 

Jaroslav Štauber
www.RallyeJournal.cz


 
 
Fotogalerie:   Barum Rally Zlín 2005 od Pavla Kacerovského

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose