www.car.cz
 

Vyškovský ŠOK. Pech s P206 WRC a Vojtěch s Focusem WRC !!!!
     2.9.2005 23:57 - Pavel Jelínek


Vyškovští pořadatelé připravili na páteční podvečer představení  posádek sobotní  soutěže, na které  pozvali několik předních posádek. Před příjezdem těch dvou zcela posledních, ale jinak prvních,  přišel  pro komentátora docela ŠOK.

Václav Pech  s Petrem Uhlem totiž  přijeli s  vozem  Peugeot 206 WRC. Štěpán  Vojtěch  o chvíli později pak  dorazil s Fordem  Focusem WRC !!!! Oba jezdci si prostě  své vozy   prohodili a svědectví  o tom najdete i třeba  na našich  fotografiích, které  připravujeme.

Ve vlastní soutěži  však již opět  pojedou  klasicky  se svými  vozy a sponzory. Hlavně  Pech  si posteskl, že  by  potřeboval sedačku  posunout  poněkud  dál....

Oba jmenovaní jezdci mimochodem  spolu byli před týdnem na Německé rallye, když Pech dělal  Vojtěchovi  špióna. Tentokrát však spolupráce  jistě půjde stranou  a oběma  půjde o každou   desetinku  sekundy, získanou na soupeře.... Zatím je na tom lépe  Václav Pech.


 
 
Fotogalerie:   OMV ADAC rallye Deutschland 2005 od Pavla Paláčka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose