www.car.cz
 

Buggyry jsou již na cestě do Zolderu. Pojedou tři
     14.9.2005 15:43 - tisková zpráva


Časně ráno vyrazily do místa konání osmého podniku letošního EP tahačů v belgickém Zolderu mechanici týmu Buggyra International Racing System se třemi závodními speciály na „palubách“ souprav.
 
Ještě včera dopoledne tým testoval na letišti v Panenském Týnci. „Neřekl bych, že se jednalo o nějaké testování, spíše jsme auta projeli, abychom mohli zareagovat na případný problém. Všechno je ale v pořádku,“ řekl šéf týmové logistiky Petr Marek.
 
Zatímco vozy Davida Vršeckého a Gerda Körbera jsou prakticky nastaveny, se speciálem belgického jezdce Jeana - Pierra Blaise se bude muset pracovat ještě v Zolderu. „Je to pochopitelné. Gerd s Davidem Zolder znají, navíc disponujeme telemetriemi z minulých let. Na autě Jean-Pierra se pracovalo na základě testování v Mostě, které proběhlo minulé pondělí.
 
Neměl by to být ale velký problém, s Jean-Pierrem se velmi dobře komunikuje a volné tréninky nám dají jasný obrázek, jak s jeho vozem dále pracovat,“ dodal posléze technický ředitel týmu Mario Kress.
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Trucky a jejich zákulisí v Mostě 2005 od Jirky Vintra

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose