www.car.cz
 

Premiérová Agrotec rallye Hustopeče nabídne řadu zajímavých úseků
     17.9.2005 09:56 - Pavel Jelínek


Necelý měsíc zbývá do premiérové soutěže 1. Agrotec rallye Hustopeče 2005. Jede se sice poprvé, nicméně  její tratě již jsou   fandům  soutěží  trochu známy. Vloni se na nich jela Agrotec rallyeshow Modřice.

Letos  je ovšem soutěž mnohem kompaktnější. Start i cíl je v Hustopečích, na všechny  tři  erzety je z tohoto  města pouze  cca deset km. Připraveny jsou  tři  úseky, z nichž každý se pojede  dvakrát. Celkem šest  RZ pak nabídne asi 70 km.

Podstatné je ovšem to, že stejná jako vloni zůstala pouze první RZv okolí Velkých Němčic a Křepic. Zbývající  dvě doznaly poměrně zásadních změn. Přibylo  zde  hned několik  velmi zajímavých  pasáží, které se budou líbit  divákům i posádkám. Jedna ze zkoušek  bude měřit  12 km, druhá pak 15 km a nabídne hned  dvakrát  střídání povrchu - asfaltu a  šotoliny,  respektive nezpevněného povrchu.

Připravujeme   oficiální tiskovou  zprávu s dalšími podrobnostmi, která  se objeví v nejbližších dnech.


 
 
Fotogalerie:   Rallye Ecce Homo 2005 od Jirky Rohleny

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose