www.car.cz
 

David Vršecký letí do Portugalska na Truckfest
     22.9.2005 19:05 - tisková zpráva


Doslova na roztrhání je v současné době třetí muž průběžného pořadí EP tahačů David Vršecký. V pondělí dorazil z belgického Zolderu a po třech dnech odpočinku odlétá zítra spolu s ing. Robinem Dolejšem do Lisabonu. V hlavním městě Portugalska totiž bude hlavní hvězdou zdejší obdoby truckfestu.

 „V poslední době je toho hodně, ale nevadí mi to. Hlavně, že je zájem o Buggyry, což dokazuje, že odvádíme slušnou práci,“ řekl Vršecký, který v letech 2002-03 startoval na zdejším okruhu v Estorilu. „Samozřejmě, že si na to pamatuji. V roce 2002 se jednalo sice o jenom o zvací závod, nicméně dá se říci, že jsem právě v Estorilu poprvé závodil se supertruckovou Buggyrou. Pokud mě paměť neklame, skončil jsem druhý. O rok později to nebylo tak slavné, měl jsem kolizi s Antonio Albacetem a dojel až sedmý.“

Bližší informace o své víkendové pracovní náplni se David dozví až po zítřejším příletu do Lisabonu. „Řekl bych, že to bude stejné jako v Hradci Králové na Truckfestu, mým úkolem bude dělat show pro lidi. Samozřejmě, že jsem dostal od Maria Kresse instrukce v tom smyslu, abych jel v klidu, nepokoušel osud a nepoškodil auto.

V opačném případě bych snad musel emigrovat,“ řekl evidentně v dobrém rozpoložení se nacházející Vršecký. Oba vyslanci týmu Buggyra International Racing Systém přiletí do Česka v neděli večer, zatímco již příští čtvrtek je čeká odlet do dějiště konání desátého podniku EP, který se uskuteční na okruhu Jarama poblíž Madridu.

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Trucktrial Ujkovice 2005 od Martina Ježka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose