www.car.cz
 

Tomáš Enge v kvalifikaci dvanáctý, tedy z šesté řady
     25.9.2005 20:18 - tisková zpráva


Tomáš Enge zajel v kvalifikaci na závod ve Watkins Glen 12. čas, když byl handicapován nedostatečným počtem odjetých kol v tréninku.


Český jezdec se ve Watkins Glen pokoušel v jednokolové kvalifikaci dostat potřetí do šestice nejlepších, která se utkává v závěrečném desetiminutovém rozstřelu. Na rozdíl od St. Petersburgu a Sonomy se mu to nepodařilo, když doplatil na menší počet kol odjetých v trénincích.

Při testu IRL ve Watkins Glen Enge závodil v Le Mans a v pátek se jeden trénink jel na vodě, ve druhém měl technické problémy. Na suchu si český jezdec osahal trať až v sobotním ranním tréninku, jeho kvalifikační výkon je za daných okolností velmi dobrý.

Tomáš Enge: „Dnešní den byl pro nás těžký, protože jsme tady netestovali a včera jsme přišli o trénink na suchu. Dopoledne jsme se trochu trápili, ale pro kvalifikaci jsme se zlepšili. Nejvíce mi chybělo to, že jsme přišli o test a trénink, dnes dopoledne se nedalo odjet dost kol. Je to nádherná trať, řízení je požitkem a určitě patří mezi nejhezčí, na kterých jsem kdy jel.“

 BPA

 

Výsledky na www.bpa.cz


 
 
Fotogalerie:   Trucktrial Ujkovice 2005 od Martina Ježka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose