www.car.cz
 

Úspěšná portugalská mise BUGGYRY na tamní Truckfest
     29.9.2005 07:14 - tisková zpráva


Pracovní víkend strávený v Portugalsku mají za sebou ing. Robin Dolejš a třetí muž průběžného pořadí EP tahačů David Vršecký. Jak jsme informovali již ve čtvrtek, spolu s oběma závodními speciály reprezentovali tým Buggyra International Racing System na portugalské obdobě truckfestu, která se konala poblíž Lisabonu.
 
„Neřekl bych, že se jednalo až tak o truckfest, ale o velmi vydařenou akci, kterou pořádal jeden z našich klíčových sponzorů, kterým je firma LUK. Ta patří k největším výrobcům velmi kvalitních náhradních dílů pro kamiony,“upřesnil Robin Dolejš. Podle Davida Vršeckého se v průběhu víkendu vedle poskytování rozhovorů celé řadě místních médií také pracovalo.
 
„Musím přiznat, že jsem vůbec netušil, že rodina Rodriguezů a Serafim Silva jsou v Portugalsku tak populární. Zdejší novináři měli o truckracingu skutečně velmi solidní přehled,“ prohlásil David.„Auta byla nastavena na Jaramu, naštěstí jsme nemuseli jezdit, oba speciály jsou tudíž netknuty.
 
Ale vzhledem k tomu, že nám LUK dodává vynikající spojky, jsem byl rád, že můžu některé konkrétní věci ohledně jejich fungování prodebatovat s firemními inženýry přímo na místě. Měli jsme totiž čas, kterého se na závodech jaksi nedostává. Zcela určitě to bylo ku prospěchu věci.“
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   MM ČR supermoto 25.9.05 - Autodrom Česká Lípa

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose