www.car.cz
 

První Rallye Fulnek skončila. Pořadatelé i diváci spokojeni
     3.10.2005 11:17 - tisková zpráva


I.VVM PLUS RALLYE Fulnek je již za námi, v sobotních podvečerních hodinách na fulneckém náměstí doburácely motory závodních speciálů. Pořadatelé ze společnosti Virtucon CZ, s.r.o. tak mohou začít bilancovat. Jaká byla první soutěž, pořádána v tomto regionu?

 

Na to vše nám odpověděl za organizační tým Martin Marčík, koordinátor soutěže:" I.VVM PLUS RALLYE FULNEK proběhla až na pár drobností relativně v poklidu. Samozřejmě nás hodně mrzí zrušení 4.RZ z důvodů nedostatečného počtu pořadatelů, za to bychom se chtěli ještě jednou omluvit jezdcům i divákům. Jak jsme následně zjistili, nebyla to chyba tak organizační, jako spíš v komunikaci.

 

Traťoví komisaři se dostavili na RZ v devět hodin, tedy v době startu RZ, místo v předpokládaných  sedm hodin. Stala se chyba,i když de facto v době startu již byla RZ plně zajištěna a po prvním volném průjezdu i posílena v diváckých místech. Důležité bylo v tomto případě okamžité rozhodnutí o zrušení RZ a okamžitá reakce organizačního týmu, který ihned začal s obvoláváním všech traťových komisařů. Soutěž  tak nenabrala žádný skluz a mohlo se dál pokračovat dle časového harmonogramu."

 

Poté se již nic závažného nestalo a celý podnik dospěl do úspěšného konce. Po večerním vyhlášení vítězů si proto náměstí plné diváků mohlo vychutnat vítězné kolečko absolutních vítězů Jaroslava Orsáka s Romanem Peškem, kteří se tak zapsali jako první vítězové fulnecké rallye do asfaltu před radnicí města. K tomu opět Martin Marčík:"Byli jsme překvapeni počtem diváků a fanoušků a i jejich ukázněným chováním. Myslím, že i jezdci byli mile překvapeni a nás těší, že i přes velké obavy o zájem o motoristický sport v tomto regionu byla návštěva hojná. Taktéž nás těší, že rallye navštívil starosta obce Spálov, kde jsme museli na poslední chvíli zrušit RZ. Pan starosta přitom prohlásil, že pokud pojedeme i v příštím roce, musíme jet zmíněný úsek za každých okolností.

 

Celkově máme z právě proběhlé rallye dobrý pocit, vzniklé problémy se pokusíme analyzovat, abychom jim mohli v příštím roce předejít. Dobrý předpoklad v pokračování je v přístupu obcí a všech správních úřadů a institucí, které nám vycházejí hodně vstříc a konání této soutěže maximálně podporují. Závěrem bych chtěl za pomoc poděkovat starostům a místostarostům dotčených obcí, Policii ČR za příkladnou spolupráci, hasičům z jednotlivých obcí, všem pořadatelům, řediteli závodu panu Danielu Krobovi, panu Minaříkov za dobře vykonanou práci.Dík patří i našim partnerům VVM PLUS, VVM IPSO, Romanu Mročkovi a Mgr.Ivě Mročkové za podporu, v neposlední řadě jsme vděčni za přízeň i všem jezdcům a divákům."

Doplňme ještě, že veškeré důležité informace o rally jsou k dispozici na stránkách www.cmpr.cz .

 

Organizační tým I.VVM PLUS RALLYE Fulnek


 
 
Fotogalerie:   Rallye Fulnek 2005 od Pavla Kacerovského

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose