www.car.cz
 

Seriál A1GP také na Masarykův okruh ????
     6.10.2005 10:43 - Pavel Jelínek


Německý okruh Lausitzring bude o nadcházejícím víkendu dějištěm druhého závodu zcela nové formulové série A1 Grand Prix, v níž startuje i český tým v čele s Tomášem Engem. V závodním monopostu, podobném formulím 3000, vyvedeném v národních barvách (viz  fotografie v galerii) se představí také právě Tomáš Enge. Vedení týmu v čele s Antonínem Charouzem se netají přáním získat co nejvyšší příčky.

Ale o tom jsme informovali již  včera.  Včerejší tiskové konference v Praze se zúčastnil osobně také zakladatel seriálu, dubajský šejk Maktúm Hašír Maktúm al-Maktúm.  Odpovídal mimo jiné i na otázky, týkající  se možnosti jet tuto  zimní sérii závodů i třeba   v Česku - na Masarykově okruhu v Brně. 

"Nejraději bychom byli, kdyby se závod konal v každé zúčastněné zemi, což ale samozřejmě není možné. Pokud se však Brno technicky přizpůsobí našim požadavkům, pak si tam závod dokážu představit," odpověděl pisálkům šejk Maktúm a dodal  ještě, že stávající 12dílný seriál by rád v budoucnu rozšířil.


 
 
Fotogalerie:   Český A1GP team 2005, TK se šejkem, foto BPA

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose