www.car.cz
 

Televizní VyVolení navštívili Automotodrom Brno. Někteří i zvraceli ...
     7.10.2005 09:54 - tisková zpráva


Vladko, Regina, Katka, Michal, Wendy a Martin – šestice VyVolených se ve čtvrtek ráno vydala na výlet do Brna. Cíl jejich cesty – Automotodrom Brno, Mekka českého motoristického sportu. Všudypřítomná dobrá nálada panovala již při vjezdu na okruh. Katka se projížděla na dvoukolovém vozítku Segway a český závodník Adam Lacko jí radil jak s ním zacházet.

 

Ostatní VyVolení se zatím převlékali do žlutých závodních kombinéz Český telekom Prima týmu Standy Matějovského. A kombinézy se brzy dočkaly svého využití. Wendy jako první dostala do ruky helmu a speciální nehořlavou kuklu a celý tým ji přivedl do boxu, kde na ni čekal sportovní okruhový truckový speciál. Za volantem již seděl jeden z nejvšestrannějších českých závodníků Adam Lacko. Wendy se usadila do kokpitu tahače s výrazem nejistoty, kterou rozháněl Vladko slovy: „Vydrž to Kelišová!“

 

Regina zvolila sice prazvláštní obuv na vysokých podpatcích, ale coby spolujezdec nejrychlejšího českého tahače se držela statečně. Zato Michal si nechal již po pár metrech zastavit, protože se mu neudělalo dobře a po dojezdu do boxů sotva vystoupil z tahače, utíkal pryč. Po tomto zážitku došlo na Vladka, který za žádnou cenu do tahače nechtěl nastoupit.

 

Nakonec se po dařilo Vladka vedle Adama posadit a ten odstartoval nejdelší jízdu po 5,4 km dlouhém okruhu. Po ujetém kole ještě Adam Lacko ukázal svoji parádičku a smykem poslal ohromný tahač směrem do nájezdu k boxům a světe div se: Vladko se usmíval a s Adamem si při vystupování z tahače ještě plácl.

 

Vlasta Korec, jeden z moderátorů této reality show si ještě vyzkoušel jízdu v dubl formuli. Celá jízda ho nejvíce zaujala díky neskutečné akceleraci formule.

 

Ještě několik společných fotek a VyVolení se po super zážitku rozloučili s jezdci a popřáli jim spoustu štěstí v nadcházejícím závodě Alfa Romeo Epilog 2005, který odstartuje již v sobotu.

 

-AMD-


 
 
Fotogalerie:   Televizní VyVolení 2005 na Automotodromu Brno

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose