www.car.cz
 

Masarykův okruh má od Epilogu 2005 nového majitele
     10.10.2005 14:24 - Pavel Jelínek


Masarykův okruh hostil o víkendu šestihodinový Epilog, tradiční tečku za sezónou 2005, i když několik akcí  na závěr  sezóny je stále ještě připraveno. Takže o úplné tečce nelze hovořit.

Nicméně podle  našich zcela  neoficiálních a  důvěrných informací z velmi  spolehlivých  zdrojů došlo právě v sobotu 8. října 2005 k ještě jedné významné události, spojené s Masarykovým okruhem.

Po  řadě měsíců  jednání  totiž  došlo k podpisu smlouvy o prodeji okruhu novému majiteli a tedy k prodeji okruhu !! Majitelem tedy již  nebude Antonín Charouz, Milan Maděryč a jejich  další kamarádi, ale  zcela nová  společnost.

Věřme, že okruh nyní bude  fungovat  mnohem a mnohem lépe. Ať již  jde o konání nových akcí, jejich propagaci nebo  i o spolupráci dřívější  akciové společnosti s majitelem vlastní závodní dráhy, automotoklubem  Masarykova okruhu Brno.


 
 
Fotogalerie:   6 hodinovka Alfa Romeo Epilog2005,foto Libor Zhoř

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose