www.car.cz
 

Buggyry vyrazily do Le Mans k truckerskému finále sezóny
     19.10.2005 09:37 - tisková zpráva


Včera v poledne vyrazili do Le Mans, tedy do místa konání posledního závodu této truckové sezóny mechanici týmu Buggyra International Racing Systém s oběma závodními speciály na „palubách“ svých souprav.
 
Jejich piloti Gerd Koerber a David Vršecký pak budou bojovat jak o body na legendárním okruhu, tak především o celkové umístění. A přestože byla mezi závody v Jaramě a Le Mans takřka tři týdny trvající pauza, mechanikům mnoho času na relaxaci nezbylo.
 
 „Buggyra Davida Vršeckého přijela z Jaramy v takřka dezolátním stavu,“ potvrdil šéf týmové logistiky Petr Marek. „Problém byl v tom, že zničené plasty jsou viditelné na první pohled, ale nikdo pořádně nevěděl, jaké újmy utrpěl motor, turbodmychadlo a hlavně v jakém stavu je přední náprava. Kluci se prakticky nezastavili.“ Ještě štěstí, že speciál Gerda Koerbera byl natolik v pořádku, že k jeho uvedení do chodu stačila běžná údržba.
 
V průběhu minulého týdne totiž musel odletět do Londýna další z mechaniků Honza Koubek, který v Anglii pracoval na motoru Rosse Garretta. „Nedalo se nic dělat, smluvní závazky se musí plnit a Ross je velmi dobrým klientem,“ řekl Marek.
 
 „I přes Honzovu absenci jsme dělali na motorech obou speciálů, které jsme měli několik dnů na brzdě. I když lze sezónu hodnotit již dnes jako úspěšnou, jedeme do Le Mans s cílem zajet co nejlépe. Konec dobrý, všechno dobré.“
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   MMČR rallycross 16.10.2005 Autodrom Česká Lípa_Svoboda Josef

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose