www.car.cz
 

HORÁCKÁ RALLY. Páteční etapa se celá posouvá o půl hodiny !!!!
     19.10.2005 10:22 - tisková zpráva


  XVI.  HORÁCKÁ   RALLY

                                              21. – 22. října  2005                           

                          GLOBAL ASSISTANCE Mezinárodní mistrovství České republiky v rally

                                                                                                                                                        

 

Vzhledem k neočekávané změně v jízdních řádech autobusů, která nastala nedlouho před konáním Horácké rally, ředitelství soutěže rozhodlo o půlhodinovém posunutí startu soutěže a tím i k posunu v celém pátečním harmonogramu rally. Start soutěže je tedy ve 14:15 hodin, jednotlivé časové kontroly, starty rychlostních zkoušek, servisních zastávek i cíl celé páteční etapy je posunut o 30 minut.

 

Toto rozhodnutí tak omezí na minimum přerušení jednotlivých rychlostních zkoušek v důsledku převedení autobusů hromadné dopravy a zajistí hladký průběh celé etapy. A vzhledem k tomu, že se některé rychlostní zkoušky posunou ještě více „do tmy“, bude to pro diváky i určité zpestření, neboť nočních rychlostních zkoušek v celém šampionátu Mezinárodního mistrovství republiky v rally je jako šafránu.

 

Sobotní harmonogram pak zůstává bez jakékoliv změny. Start sobotní II.etapy je v 6:30 hodin, do cíle na Karlově náměstí v Třebíči dojede první posádka v 18:44 hodin.   

 

 Miloš Morávek

                                                                                                                   tiskové středisko HR


 
 
Fotogalerie:   Tři boudy z Chříce od Zdeňka Rejny

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose