www.car.cz
 

Půjdou Buggyry na dračku? Zájem mají tři týmy !!
     26.10.2005 19:23 - tisková zpráva


Ve znamení prvních obchodních jednání ohledně příští sezóny se nesl poslední závod tohoto truckového roku ve francouzském Le Mans. Je více než potěšitelné, že hlavními hráči na tomto poli byli představitelé týmu Buggyra International Racing System. Hned tři týmy totiž projevily zájem o závodní speciály Buggyra, přičemž důvod jejich zájmu je vcelku pochopitelný.
 
Od roku 2001 totiž nikdo neotřásl ve třídě Race Truck suverenitou speciálů MAN tak, jak se to podařilo letos dvojici Körber – Vršecký! Co se počtu pohárových vítězství týče, dopadl sice souboj MAN versus Buggyra 8:6 ve prospěch německé automobilky, stejně tak je ovšem nutno zdůraznit, že zatímco na vozech MAN startovali tři špičkoví jezdci Albacete, Bösiger a Allgäuer, proti nim se postavili dva piloti na Buggyrách.
 
„S týmem Buggyra spolupracuji několik let a myslím si, že pokud chci do budoucna vyhrávat, nastal čas pro změnu,“ řekl v neděli zkušený Brit Ross Garrett, který doposud v šampionátu působil se závodním speciálem Foden. „Buggyra má za sebou první rok ve třídě Race Truck, celý tým si vedl skvěle, nemám sebemenší důvod myslet si, že za rok tomu bude jinak.“ Dalším ze zájemců je Belgičan Jean-Pierre Blaise, který jel s Buggyrou v Zolderu.
 
Právě včera pak proběhlo v Belgii jednání mezi ním a zástupci roudnického týmu. „Samozřejmě, že mám zájem, ale zatím jsme se dohodli, že nebudeme zveřejňovat podrobnosti ohledně našeho jednání,“tvrdí belgický jezdec.
 
Největší truckovou bombou příští sezóny ovšem může být comeback mistra Evropy třídy Race Truck z roku 2004 Stuarta Olivera. Britský jezdec, který letos nedobrovolně pauzíroval, totiž plánuje na příští sezónu velkolepý návrat, a to za volantem závodního speciálu Buggyra. „O zájmu trojice Garrett, Blaise a Oliver jsem informován a mám pochopitelně radost,“ prohlásil v telefonickém rozhovoru z Dubaje Martin Koloc.
 
 „Hned ve své druhé sezóně by se mohla stát Buggyra jedním z největších dodavatelů závodních speciálů do šampionátu, což pochopitelně potěší. Na druhé straně jsem ale dosti zkušený obchodník na to, abych věděl, že od projevení zájmu k podepsání kontraktu vede dlouhá cesta. Už teď je ale jasné, že pokud bylo naším cílem udělat šampionát zajímavějším a atraktivnějším, náš záměr vyšel.“
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Baja Anta da Serra 2005 - Portalegre 500, archiv týmu (podruhé)

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose