www.car.cz
 

Vytrvalostní MOTOROXON OFF ROAD MARATHON pojede v sobotu u Pohořelic
     2.11.2005 09:39 - tisková zpráva


Zajímavého motoristického podniku v závěru letošní sezóny se tuto sobotu 5.listopadu 2005 stane svědkem známý areál Smolín, ležící v těsné blízkosti Pohořelic u Brna. Členové brněnského Off road centra tam na více než tříkilometrové trati připravili pod názvem MOTOROXON OFF ROAD MARATHON 2005 vytrvalostní Cross country, rozdělenou na dva hodinové úseky.

 

Dvouhodinovka je vypsána pro motokrosové a enduro motocykly, s nimž budou bojovat terénní čtyřkolky tříd Production a Race. Podnik je přístupný vedle licenčních závodníků i hobby jezdcům a celkový zájem o start značně přesahuje předpoklady organizátorů.

 

Kromě českých účastníků potvrdili účast Slováci a Maďaři, takže celkový počet jezdců se blíží stovce. Z domácí špičky se na start postaví mj. motokrosaři Jan Brabec a Filip Neugebauer, mistr České republiky čtyřkolek Tomáš Pokorný a v téže disciplíně bronzový Jiří Matějec, Rallye Dakar připomenou jeho pravidelní účastníci Ivo a Viera Kaštanovi.

 

Absolutní vítěz dvouhodinovky si odveze domů jako hlavní cenu skútr Kymco.

 

Úvodní hodinový blok odstartuje v 11.20 hod., po šedesátiminutové přestávce bude od 13.30 h. následovat zbývající hodinové klání.

 

-ak-


 
 
Fotogalerie:   Trucktrial v Chříči (2005) od Martina Ježka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose