www.car.cz
 

Karel Abrahám v posledním závodě sezóny: Pád a zklamání
     6.11.2005 20:53 - tisková zpráva


Špatný start s pádem na konec

Závěrečný závod se Karlu Abrahamovi vůbec nevydařil. Po propadáku na startu a stíhací jízdě v závodě pak navíc havaroval a závod tak nedokončil.

Závěrečné vystoupení pod španělským sluncem se českému jezdci vůbec nezdařilo. Jeho startovní pozice slibovala stíhací jízdu v dnešním závodě. K té také došlo, ale až po té, co se Kájovi nepodařilo odstartovat. V desátém kole z 24 vypsaných pak Karel Abraham havaroval z 33.místa při předjíždění soupeře. 

Karel Abraham: „Dneska ráno byla ve warm upu strašná zima, tak jsem si ho jen tak nakroužil a zajížděl jsem samozřejmě píst. Měl jsem hodně špatný start. Nevím, zda to byla moje chyba nebo něco na motocyklu. Dlouho svítila na startovním semaforu červená a tak se asi přehřála spojka a hned po rozjetí mi motor vypnul. Po chvilce se mi podařilo motocykl nastartovat, ale to už všichni byli v první zatáčce.

Celý závod jsem se snažil jet co nejrychleji. Dokázal jsem předjet dva jezdce před sebou, ale třetího soupeře jsem při předjíždění zvenku již nezdolal. Naopak mne vytlačil. Určitě by se to dalo udržet, jenže jsem se neuvěřitelně rychle blížil k pneumatikám a tak jsem to raději zahodil. Kdyby byl dobrý start, tak to asi vypadalo jinak, protože hodně lidí vypadlo. Ale takhle je pro mne závěr zklamáním.“

Pořadí v cíli:

1  Mika KALLIO                 KTM                 
2  Gabor TALMACSI         KTM             
3  Mattia PASINI                APRILIA
4  Hector FAUBEL            APRILIA
5  Marco SIMONCELLI     APRILIA
….
Karel ABRAHAM              APRILIA             závod po pádu nedokončil       

MPAFoto.com


 
 
Fotogalerie:   Motoroxon Marathon Pohořelice od Libora Zhoře

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose