www.car.cz
 

Na Setkání mistrů do Sosnové přijede Kopecký, Kresta i třeba Paasonen a další
     10.11.2005 01:04 - Pavel Jelínek


Počtvrté  v historii se za pár dní stane severočeský okruh v Sosnové dějištěm  Setkání automobilových mistrů.  Na to letošní  přijede mimo jiné Jan Kopecký,  Roman Kresta, Václav Pech, Emil Triner i třeba  Jani Paasonen a mnozí další.

Hned v úvodu   však nutno podotknout, že zmíněný  Kresta se přijede  spíše  ukazovat a podepisovat, závodit pravděpodobně nebude. nemá totiž  konkurenceschopné   auto  proti  tovární  Fábii WRC, kterou bude mít k dispozici  Kopecký. Ten    bude  obhajovat   své  tři předchozí prvenství na  této akci. 

Přijet by měl i dvojnásobný letošní český mistr Václav Pech a snad  zvolí jinou  taktiku, než na Horácké  a ve Vsetíně ...., kde prakticky pouze   odstartoval.


Z dalších jmen, na které se fandové mohou těšit, jmenujme třeba ještě Štěpána Vojtěcha, Pavla Valouška, či Karla Trojana. Za zmínku jistě  stojí, že do fabie - pro změnu ovšem  rallyecrossové - usedne mimo jiné  Fin Jani Paasonen. Ten má za sebou  i řadu světových startů v různých vozech. Akce se totiž  zúčastňují  i jezdci další  disciplín, nejen  rallye.

Dnes již tradiční akce se uskuteční v nedělí 20. listopadu 2006. Akce odstartuje v 9:00 hodin ráno,  finále  bude k vidění  odpoledne. Vstupenky na akci ale  bývají poměrně  drahé, což je asi jediná  nevýhoda. Jinak setkání  jistě stojí za návštěvu!!


 
 
Fotogalerie:   Vsetín 2005, Co zbylo pa havárii Plška s Řihákem, foto Petr Bača

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose