www.car.cz
 

Fotosoutěž vyhlášená mosteckým autodromem má své výherce
     18.11.2005 09:49 - tisková zpráva


Záběry poslalo víc, než 130 soutěžících

 

Velká fotosoutěž, která běžela na internetových stránkách mosteckého Autodromu Duhové Energie od letošního léta, zná konečně své výherce. Sešlo se 132 snímků a skutečně nebylo jednoduché vybrat ty nejzajímavější a nejkurióznější. Kromě odborné poroty měli slovo také návštěvníci webu, kteří také vybírali nejlepší obrázky hlasováním.

 

V zadání soutěže byl úkol, aby šlo o fotografie se závodní tematikou, ovšem zároveň aby šlo o záběry pokud možno neobvyklé, kuriózní, či dokonce komické. Ne všechny ze zaslaných snímků zadání splňovaly, jiné však byly skutečně výborné.

 

Od začátku listopadu tedy probíhal náročný proces vyhodnocení došlých fotografií a zároveň zpracování diváckého hlasování. Vzhledem, že obrázků bylo hodně a hlasů také, vše se trochu protáhlo, za což se organizátoři omlouvají. Zde jsou definitivní výsledky:

 

1. cena: Celoroční volný vstup na závody v roce 2006 foto č. 34 – Přelez, přeskoč, ale neprohraj!
2. cena: Svezení v závodním trucku -  foto č. 89 – Nedá pokoj až tam vleze…
3. cena: Volný vstup na MATADOR Czech Truck Prix 2006 – foto č. 128 – Proč to tak řve?

 

Vítězové budou do konce měsíce listopadu kontaktováni na telefonech a e-mailových adresách, které zadali v přihláškách do soutěže.  AUTODROM MOST děkuje všem soutěžícím i hlasujícím za účast  v této soutěži a již nyní lze slíbit, že pro příští rok bude vyhlášena nová soutěž, která se jistě setká opět s minimálně tak velkým ohlasem jako tato.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dušan Matouš

                                                                     http://www.autodrom-most.cz


 
 
Fotogalerie:   Vítězné foto - Fotosoutěž AMD Most 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose