www.car.cz
 

Připomínáme: Výstava fotografií - Po startu i za cílem
     28.11.2005 19:03 - Pavel Jelínek


Všem zájemcům o pěkné  fotky  z motoristického prostředí  připomínáme výstavu nazvanou "Po startu i za cílem", která začala v minulých dnech vernisáží. Celkem nabízí zhruba padesát fotografií z prostředí automobilového sportu.

Jejich autor je zároveň redaktorem i fotografem deníku Sport a předtím i řady dalších médií. Ostravský Martin Straka sestavil kolekci vybraných nejlepších fotek zhruba napůl z rallye a  druhou půlku z okruhových závodů, a  to  nejen od nás, ale i z prestižních   evropských,  či světových podniků.

Na výstavě si můžete prohlédnout fotky ze zimních a letos zasněžených Okříšek i třeba z Dallasu, nechybí dramatické havárie a samozřejmě ani pohledy do zákulisí.

Výstava je umístěna v prostorách pražského Autosalonu Přerost a Švorc-Auto v  Millenniu Plaza na ulici V Celnici. Potrvá zhruba dva měsíce až do 24. ledna 2006, otevřeno je denně od 7 do 19 hodin.

Za zmínku rozhodně stojí, že  snímky  i  s popisem můžete vidět  ZDE


 
 
Fotogalerie:   Sosnová 2005, Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose