www.car.cz
 

Valoušek ani Odložilík nebudou v sobotu v Praze chybět
     30.11.2005 15:57 - tisková zpráva


Trumf Rally Team se s fanoušky rozloučí v Praze

 

Tradiční Pražský Rallysprint bývá pomyslnou tečkou za sezonou a nejinak tomu bude i v případě dvou jezdců Trumf Rally Teamu. Jak Pavel Valoušek, tak i Roman Odložilík poděkují svou účastí v závodě v hlavním městě fanouškům a sponzorům za celoroční přízeň.

 

Pavel Valoušek má za sebou letos velmi těžkou sezonu, kdy střídal domácí tratě s mnohem náročnějším programem startů v juniorském mistrovství světa. Určitě se mezi nejrychlejšími mladíky světa neztratil, vždy dokázal být dostatečně rychlý a na konci sezony mu na kontě zbylo 10 bodů, což znamenalo desátou příčku v konečném hodnocení JWRC.

 

 „Tento rok byl určitě užitečný, v MS jsme nasbírali spoustu zkušeností. Na druhou stranu se nám stále lepila smůla na paty. Nejlepší pocit mám ze závodů na Korsice, v Německu a ve Finsku, ani ty ale nakonec nedopadly podle našich představ. Je těžké se v juniorském mistrovství prosadit, když nemáte za sebou tovární tým. Snad jsme na sebe alespoň trochu upozornili.

 

Příští rok bychom chtěli v tomto šampionátu pokračovat a pokusit se zúročit letošní zkušenosti. V současné době intenzivně o další sezoně v MS jednáme,“ nastínil populární „Valda“. V Praze vymění otrokovický mladík dvoukolku za moderní Ford Focus WRC a vzhledem k Pavlově povaze nebudou mít určitě fanoušci nouzi o dlouhé smyky.

 

Pavlův týmový kolega Roman Odložilík měl na Pražský Rallysprint odvážný plán. „Chtěli jsme poprvé představit českým divákům Suzuki Swift S1600 a tento vůz nám byl původně také přislíben. Bohužel se v poslední době vyvinula situace úplně jinak, v Evropě momentálně není k dispozici jediné auto, a mohli nám půjčit jenom maketu do servisního prostoru.

 

Proto s největší pravděpodobností nastoupíme se svým osvědčeným Renaultem Clio,“ popsal celou situaci Odložilík a dodal: „Přesto doufám, že fanouškům předvedeme pěknou podívanou a poděkujeme jim za celoroční podporu. Většinou se nám nedařilo podle našich představ, ale věřím, že vydařený závěr sezony je příslibem lepších zítřků.“

      

                                   

           tisková zpráva

-Vicky- Media Productions  


 
 
Fotogalerie:   OMV Waldviertel Rallye 2004 od Ivo Nesrovnala 1.etapa

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose