www.car.cz
 

Motokrosové hvězdy opět v lednu pod střechou brněnského Ronda
     1.12.2005 12:06 - tisková zpráva


Tradice halových motokrosů v Brně vznikla zásluhou iniciativy rakouských klubových motoristických nadšenců bezmála před patnácti roky a během následujících let pronikla amatérská prvotina postupně mezi chlouby brněnské sportovní nabídky. K rozhodujícímu předělu došlo počátkem roku 2001 poté, co se brněnská AGENTURA FORSAGE úspěšně pokusila o zdánlivě nemožné – dopravit nízkými vjezdy na plochu Ronda úctyhodná kvanta patřičně uhnětené hlíny a nahradit tak dosavadní dřevotřísku motokrosařskými trendy žádaným povrchem závodní dráhy.

To už je dávno, dnes patří Rondo mezi evropskými závodníky, týmy a pořadateli k respektovaným pojmům,“ usmívá se Jan Juřička z pořádající AGENTURY FORSAGE. Přesto ví, že vysoká prestiž se nedá jen tak vysedět za psacím stolem, a tak zástupci FORSAGE pracovně navštívili nedávné halové závody ve Stuttgartu a Vídni.

Oba měly vynikající jezdecké obsazení a tím víc potěšilo, že šéfové týmů nás sami oslovovali a nabízeli nám účast svých hvězd. Teď už probíhají konkrétní jednání, navíc opět spolupracujeme s naším krajanem Marešem, který v zámoří loví pro Rondo Američany a Kanaďany,“ konstatuje Juřička. Ve startovních listinách brněnského halového motokrosu, nad nímž stejně jako loni převzal záštitu primátor Brna Richard Svoboda, by se měli objevit například Jihoafričané Dugmore a Avis, Australan Ham, Ital Salvini, Němci Dorsch a Siegl, Rakušan Mauser, Švýcar Dupasquier, Francouzi Coulon, Letellier, Vanni a Hemery, z Američanů pak přicházejí v úvahu především superkrosoví specialisté Laughridge, Siebler, Stiles, Lord a Lillie. Z našich jezdců patří nejvyšší ambice v Německu žijícímu Dobešovi, který je stabilním aktérem motokrosového mistrovství světa nejuznávanější třídy MX1.

Chybět nebude ani minulý překvapivý vítěz stopětadvacítek Brňan Brabec, tentokrát však nastoupí v silnější třídě Open, stejně jako Žerava, Bartoš a další naši reprezentanti. Rondo je mezi jezdci a diváky oblíbené i díky atmosféře a dynamické doprovodné show, s jejíž organizací si v případě většiny evropských halových motokrosů hlavu vůbec nelámou.

Ve čtyřhodinovém programu uvidí diváci závody mladých českých a slovenských jezdců „SKANSKA Junior Cup“, špičkový mezinárodní superkros třídy Open „AKAI INTERCROSS“, na hale se představí také dětský motokros.

Program v Rondu bude v pátek i v sobotu gradovat barevnou laserovou show a adrenalinovou freestylovou exhibicí, ústřední postavou opět bude miláček brněnského publika Petr Kuchař,“ dodává Juřička.


Předprodej vstupenek
Hromadné objednávkyTicket ArtPolitických vězňů 9, Praha 1
Tel: 222 897 264, 551, 552Fax: 222 897 550
e-mail: ticketart@ticket-art.cz

Internetový obchod:
nabízí vstupenky 24h denně, 7 dní v týdnu. Platby kartou, bankovním převodem, rezervací s vyzvednutím v libovolném prodejním místě, doručení kurýrem po Praze do 2 hodin.

Internetový online prodej:
360 on-line prodejních míst v Česku, Polsku a Slovensku, která vám ihned prodají vstupenky.
Seznam míst na www.ticket-art.cz
prodejní síť Ticket Art,včetně všech CK Čedok


Ceny vstupenek :

450,- Kč k sezení
350,- Kč k stání

Speciální ceny vstupenek :
Při zakoupení 7 vstupenek k sezení či stání dostáváte 8 vstupenku zcela zdarma.

Rodinné vstupné k sezení ( 2 dospělí + 2 děti do 120-ti cm ) je za jednotnou cenu 1480,- Kč.

!!! POZOR !!! - speciální ceny vstupenek můžete uplatnit pouze v centrále společnosti Ticket Art Praha, s.r.o. na čísle 222 897 551 nebo mailem na vstupenky@ticket-art.cz, případně v produkci pořádající Agentury Forsage na čísle 548 212 304 nebo mailem na alena@forsage.cz.

AGENTURA FORSAGE, JULIÁNOVSKÉ NÁM.2, BRNO
Hromadné objednávky a rodinné i jednotlivé vstupné osobně, na tel.548 212 304 nebo mailem na alena@forsage.cz.

-AF-

oficiální stránky: www.forsage.cz

a http://www.arena-cross.cz


 
 
Fotogalerie:   MS enduro 2005 ve španělské Fátimě

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose